Ponedjeljkom o nauci - YouTube kanal: Science Insider

Written by

Ponedjeljkom o nauci – YouTube kanal: Science Insider

m:reza, preporučujemo| Views: 545

Ponedjeljak je dan za nauku, ali i predstavljanje YouTube kanala, a danas je to – Science Insider.

Na njemu ćete pronaći odlične video zapise o svemu što treba da znate a tiče se nauke, a potpisuje ga tim respektabilnog Business Insider-a.

Oni nude odgovore na brojna pitanja iz svijeta nauke, koja ste sebi često postavili, a niste uspjeli doći do preciznog odgovora. Tako, recimo, progovaraju o nekim od najfascinantnijih misterija na planeti.

Takođe, na kanalu Science Insider možete odgonetnuti neke vječite dileme, tipa kako je mačka preživjela pad sa neke nama nezamislive visine, a tu su i odgovori na brojna druga slična pitanja, hipotetička ili ne, kao i nedoumice i zavjere.

Daju odgovore i na pitanja koja muče zaljubljenike u vječno propitivanje tipa „Postoji li život van naše planete?“, kao i na ona koja se tiču nedoumica u vezi sa zdravljem (recimo, šta se dešava kada zaspite, a niste izvadili kontakt sočiva).

Da li ste ikada sanjali o svijetu bez ijednog dosadnog komarca? Ako jeste, onda je ovo pravo online mjesto za vas. A i ako niste, ovdje ćete zasigurno naći mnogo korisnog i zanimljivog sadržaja.