Written by

Posebna ponuda iz m:tel web shop-a: Tesla 9.2 Smartphone

m:arket, preporučujemo| Views: 1184

Tesla Smartphone 9.2 sa kamerama “širokih namjera” pruža potpuno novi doživljaj u odnosu na svoje prethodnike. Odlična zadnja dualna kamera snima Full HD video, pravi fotografije širokog kadra a opcija usporenog snimanja ističe emotivne i dinamične momente. Sa opcijom širokog selfija, prednja kamera će vam omogućiti da u kadar uključite još više prijatelja.

Tesla Smartphone 9.2 je tankog i elegantnog dizajna, prvi je Tesla telefon sa notch detaljem i ekranom od 5,68 inča, većim od svih dosadašnjih modela.

Ovaj uređaj ima perfomanse koje izazivaju. Brži procesor i radna memorija od 4 GB izazivaće vas da pokrećete veliki broj zahtjevnih aplikacija i brzo surfujete po netu uz optimizovanu potrošnju baterije.

Sve funkcionalnosti optimizovanog Android Oreo operativnog sistema, savršeno se uklapaju sa Tesla Smartphone 9.2 konfiguracijom. Oreo je prilagodljiv i u potpunosti se može podesiti korisniku.

Poigrajte se sa novim opcijama koje Tesla Smartphone 9.2 nudi i izazovite svoju kreativnost! Izaberite odlični Tesla Smartphone 9.2 uz tarifni model Pretplata: S+ ili  Pretplata: S Net+ i kupite ga po povlaštenoj cijeni od samo 1 KM.

Iskoristite posebnu ponudu online kupovine!

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj 0800 50 000, a za web narudžbe posjetite www.mtel.ba.