Written by

Posluženje hrane na malo drugačiji način: Instagram profil @grazelosangeles

m:reza, preporučujemo| Views: 67

Da bi privukla kupca, hrana mora izgledati lijepo, a tek nakon toga dolazi isprobavanje i ocjenjivanje okusa.

Koliko je važno dobro „upakovati“ proizvod odlično znaju djevojke Taleen i Tanya iz Los Anđelesa, koje namirnice kombinuju i poslužuju na vrlo kreativan način, u šta mogu da se uvjere pratioci Instagram profila @grazelosangeles.

Već na prvi pogled vidi se da hrana koju nude sadrži gotovo sve nama poznate namirnice – suhomesnate, sireve, razne umake, salate, voće… Ipak, to što prodaju i dostavljaju na adrese kupaca ne izgleda nimalo jednostavno. Naprotiv, izgleda čarobno, neodoljivo, tako da bi svako od nas poželio da ispred sebe ima bar jednu takvu savršeno dekorisanu platu punu ukusne hrane. Tu su i korneti prepuni slasnih zalogajčića, ukrašeni cvijećem, idealni za proslave i svečanosti.

Taleen i Tanya, Amerikanke jermenskog porijekla, navode da se ova biznis ideja rodila slučajno, nakon 15 godina prijateljstva. Na to ih je, ističu, navela zajednička ljubav prema čaši kvalitetnog vina i ukusnoj hrani, što su željele, i kroz Graze LA uspjele, da podijele sa drugima.

Ukoliko i vi volite da dekorišete hranu ili samo da uživate gledajući je, posjetite Instagram profil @grazelosangeles, nećete se razočarati.

Fotografija: grazelosangeles.com