Written by

Potražite igricu LUEDU „Nauči se čovječe“ u m:tel poslovnicama

iz ponude, m:vijesti| Views: 51766

Zabava za cijelu porodicu stiže u vaše domove

Popularni kviz LUEDU „Nauči se čovječe“, koji ste imali priliku pratiti na programu Radio-televizije Republike Srpske, od sada možete igrati i u svojim domovima. LUEDU društvenu igru možete pronaći u m:tel poslovnicama širom Republike Srpske.

TV Kviz „Nauči se čovječe“, ali isto tako i društvena igra nastala na osnovu ovog TV kviza je namijenjena zabavi i edukaciji osnovnoškolaca, ali i cijele porodice. Ova igra, čiji koncept podsjeća na poznatu igru „Ne ljuti se čovječe“, pored taktiziranja, od učesnika zahtijeva i određen nivo znanja.

LUEDU „Nauči se čovječe“ se sastoji od table sa poljima, 12 figurica-piona u četiri boje za četiri igrača, kockice i on line aplikacije. Cilj je da igrači što prije svoje pione dovedu u centralnu kućicu. Na putu do centralne kućice čekaju vas polja koja vas vraćaju nazad ili pomjeraju naprijed, polja stop, polja koja predaju igru drugom igraču i polja na koja kada stanete mora da odgovarate na pitanja kako bi nastavili dalje.

Pored ovoga, igricu prati i mobilna aplikacije bez koje nije moguće zaigrati „Nauči se čovječe“ jer se u toku igre na aplikaciji prikazuju pitanja i odgovori, odnosno, aplikacija daje znak kada je odgovor tačan i kada možete pomjeriti pione na tabli, a kada ne. Dakle, kako bi zaigrali LUEDU, svaki igrač treba da prvo kreira svoj profil u LUEDU aplikaciji i podesi parametre kviza prema svojim potrebama. 

Aplikaciju za LUEDU „Nauči se čovječe“ potražite na sljedećim linkovima:

PlayStore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ultrazor.luedu

AppStore: https://apps.apple.com/app/id1340785909

Odlična vijest je da ukoliko ovu društvenu igru uparite sa nekim od m:tel paketa integrisanih usluga, može biti vaša po cijeni od samo 1 KM. 

Odmjerite snage sa drugovima iz škole, naselja ili sa porodicom. Skinite aplikaciju, okupite društvo i igra može da počne!