Da Vinci Street of Rome

Written by

Povratak Leonarda da Vinčija

m:tel IPTV| Views: 475

Da Vinci Mona Lisa

Dugo iščekivana druga sezona istorijske fantazije ”Da Vinčijevi demoni” biće premijerno prikazana u 125 zemlja širom Južne Amerike, Evrope, Azije, Bliskog istoka i Afrike.

Premijera kod nas će biti 24. marta u 22h na Fox kanalu. Emitovanje se dalje nastavlja svakog ponedjeljka u istom terminu. Ova uzbudljiva dramska serija prati neispričanu priču svjetskog genija Leonarda da Vinčija u vrijeme njegove burne mladosti u renesansnoj Firenci. Briljantni i strastveni 25-godišnji da Vinči je umjetnik, pronalazač, mačevalac, ljubavnik, sanjar i idealista. Kao Slobodan mislilac, skoro nadljudskog intelekta i talenta, on se bori sa ograničenjima svoga doba.

Druga sezona prikazuje Firencu u haosu poslije Pacijeve zavjere. Lorenco Mediči je teško bolestan i da Vinči mora da prevaziđe svoju umnu i fizičku snagu da odbrani ovaj grad od Rima. Dok medičijevi čine nezamislive stvari da se izbore s novim prijetnjama, da Vinči natavlja potragu za mitskom Knjigom lišća da bi saznao tajnu istoriju svoje majke. Uvidjeće da ima smrtne neprijatelje u svojoj potrazi, možda i gore od snaga pape Siksta. Potraga će ga odvesti u daleke zemlje i zbog nje će promijeniti mišljenje o svijetu i svojoj istoriji.

U glavnim ulogama su Tom Rajli kao da Vinči, Lora Hardok koja tumači ulogu Lukrecije Donati; Eliot Kauan u ulozi vladara Firence, Lorenca Medičija kao i Lara Pulver koja glumi njegovu ženu Klaris Orsini. Ne propustite novu sezonu da Vinčijevih avantura i saznajte na koje će sve, nevjerovatne načine da Vinči da nadmudri svoje protivnike.