Pozicija po vašem izboru – m:tel IPTV

Vrhunski dramski i akcioni filmovi, uzbudljive serije, sjajne adaptacije pozorišnih komada, sve to i još mnogo više donosi pozicija po vašem izboru – m:tel IPTV.

Akcioni triler “Crna misa” istinita je priča o jednom od najzloglasnijih američkih kriminalaca, sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi. Pink Thriller, subota, 19. jun, u udarnom terminu od 20:00 časova

Bulger (Džoni Dep) gangster je irskih korijena, koji je više od 20 godina igrao dvostruku igru kao jedan od najvećih američkih kriminalaca, a uživao je bezbjednost i podršku prijatelja iz djetinjstva, najvažnije osobe bostonskog FBI. Njihov prljavi dogovor, kojim je Bulger postao FBI-jev doušnik, omogućio mu je da učvrsti svoju moć, no takođe i da vremenom postane FBI-ev najveći neprijatelj i provede 16 godina na listi najtraženijih zločinaca.

Ovog vikenda ne propustite da na Superstart TV-u pogledate 9. i 10. epizodu serije “Beležnica profesora Miškovića”.  U novim epizodama misterija se polako razotkriva, a saznaćemo i mnogo stvari o životima glavnih junaka, ali i šta se to krije u bilježnici

Serija “Beležnica profesora Miškovića”, kreirana u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića predstavlja priču punu fantastike, magije i nevjerovatnih situacija paralelno na dva kolosijeka. Prvi dio radnje smješten je u prve godine 21. vijeka, a drugi dio u 70-e godine 20. vijeka.

Subota, 19. jun, u 22:35 časova, čini se idealan termin za dobru komediju i ugodan san. Film “Baš sam lijepa” na RTRS

Žena koja pati od manjka samopouzdanja nakon ozljede glave probudi se kao potpuno nova osoba, zarazno je srećna i neupitno zadovoljna sobom. Novi stav i pogled na sebe, omogućuje joj da okrene novi list i otpočne potpuno novi život. Uvjerena da je najsposobnija žena na svijetu i ništa je ne može pokolebati. Živi punim plućima, bez zadrške i straha, i u tome uživa.

TV HBO nam donosi snažnu dramu koja prikazuje jednu od najljepših ljubavnih priča 20. vijeka: vezu između književnog velikana Ernesta Hemingveja i pionira ratnog dopisništva Marte Gelhorn. U glavnim ulogama Nikol Kidman i Klajv Oven. TV HBO, utorak, 22. jun, u 22:00 časa u filmu “Hemingvej i Gelhor”

Sa Klajvom Ovenom i Nikol Kidman u glavnim ulogama, i u režiji Filipa Kaufmana, film „ Hemingvej i Gelhorn“ prikazuje strasnu ljubavnu vezu i turbulentan brak između Ernesta Hemingveja i pionira ratnog dopisništva Marte Gelhorn, prateći pustolovne pisce kroz sedam zemalja, od španskog građanskog rata nadalje. Njihova zajednička privlačnost ih je učinila jednim od prvih poznatih uticajnih parova i uvela ih u društvene krugove koji su obuhvatali elitu Holivuda, plemstvo književnog svijeta i Prvu porodicu SAD. Kao svjedoci istorije, izvještavali su o nekim od najvećih konflikata svog vremena.

Vjerovatno ste se nebrojeno puta zapitali kako se odvijaju tajni diplomatski pregovori. O tome više saznajte u filmu “Oslo”, koji je na programu u srijedu, 23. juna, u 20:00 časova, takođe na TV HBO kanalu

Adaptacija pozorišnog komada koji je osvojio nagradu Toni, film “Oslo” je zasnovan na istinitoj priči o pregovorima između nepomirljivih neprijatelja. Film prati tajne diplomatske pregovore, neočekivana prijateljstva i nepoznate podvige male ali posvećene grupe Izraelaca i Palestinaca i jednog norveškog para, koji su doveli do Mirovnog sporazuma iz Osla 1993. godine.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.