Written by

Poznat datum predstavljanja uređaja Samsung Galaxy Note 5? Pogledajte najnovije fotografije ovog modela!

m:ovo m:ono| Views: 304

Galaxy Note 5 01

Više nije tajna da je još malo vremena ostalo do predstavljanja Samsungovog vodećeg fableta, dugo iščekivanog Galaxy Note 5. Glasine takođe govore i o modelu Galaxy S6 Edge Plus, koji bi trebao biti zamjeniti Galaxy Note 5 Edge. Vijesti su prilično zbunjujuće, ali mnoge od njih potvrđuju da će datum predstavljanja Galaxy Note 5 odstupati od uobičajenog Samsungovog rasporeda.

Galaxy Note 5 02

Naime, činjenica je da su do sada svi Galaxy Note uređaji predstavljani na IFA sajmu, a ako je vjerovati glasinama ove godine će Samsung požuriti sa predstavljanjem Galaxy Note 5, kako bi se mogli takmičiti sa kompanijom Apple i nadolazećim modelom iPhone 6S.

Galaxy Note 5 03

Pojavilo se mnogo potencijalnih datuma zvaničnog otkrivanja Samsung Galaxy Note 5, ali se najčešće spominje 12. avgust, a da će telefon biti u prodaji od 21. avgusta. Sada dolaze i nove vijesti, a to je da će se prezentacija Galaxy Note 5 uređaja održati 13. avgusta u Njujorku, kako bi južnokorejska kompanija pridobila potencijalne korisnike prije objavljivanja iPhone 6S telefona u septembru.

Galaxy Note 5 04

Istovremeno, pojavile su se i fotografije koje prikazuju Samsung Galaxy Note 5 u punom sjaju. Ranije su procurile mutne fotografije zlatne varijante, a sada možemo da vidimo plavi Note 5. Dva seta slika prikazuju vrlo sličan telefon sa S Pen u donjem desnom uglu telefona, kao i Galaxy S6 stil kamere na poleđini.

Galaxy Note 5 05