Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 722

casanova

Ponedjeljak, HRT2, Casanova u 21:00 (pozicija kanala 031)

U susret Danu zaljubljenih na HRT2 možete pogledati film o slavnom pustolovu i ljubitelju žena Giacomu Casanovi koji se zaljubljuje u privlačnu i emancipovanu Francescu Bruni, dok krije svoj pravi identitet. Nadasve zanimljiva priča o zbrci identiteta, ljubavi i inkviziciji.

Utorak, Cinemax 2, Nesalomivi u 20:30 (pozicija kanala 354)

Filadelfijski zaštitar na univerzitetskom stadionu David Dunn, jedini je preživjeli u željezničkoj nesreći. Ne samo da je jedini preživjeli, nego se iz svega izvukao bez najmanje ozljede. Nakon nesreće shvata da ga kroz život prati neobična sreće, te otkriva da mu niko ne može nauditi i da je jednostavno neranjiv.

Srijeda, HRT1, Mijenjamo sviijet: Liječenje Alzheimerove bolesti u 20:05 (pozicija kanala 030)

Nakon decenija neuspjeha, potraga za lijekom protiv Alzhemerovu bolest konačno daje pozitivne rezultate. U ovom dokumentarnom filmu upoznaćete naučnike i pacijente koji se bore protiv ove razorne bolesti koja se sve više širi među starijom populacijom, a trenutno od ove bolesti i sličnih oblika demencije boluje više od 44 miliona ljudi.

Petak, Pink Premium, Veza bez obaveza u 18:00 (pozicija kanala 313)

Ženski lovac na talente i njen najnoviji klijent se obavezuju da će prestati s usputnim seksom ukoliko se zaljube. Dogovor u početku funkcioniše, ali oni se ubrzo zaljubljuju pa su na neki način primorani da preispituju šta zaista znače jedno drugom. Čulni užici bez zamki koje donosi ljubavna veza, zvuči jednostavno za dvoje odraslih ljudi?

Nedjelja, HBO, Luda djevojačka u 20:00 (pozicija kanala 350)

Pet najboljih prijateljica sa studija, nađu se nakon deset godina na ludom provodu u Majamiju, ali njihovo prijateljstvo se nađe na testu kad shvate da moraju prikriti činjenicu da su slučajno izazvale smrt muškog stripera. Sticajem okolnosti, ova situacija ih još više zbližava kad im je najpotrebnije.