Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 698

Ponedjeljak, HRT 2, Ljubav po mjeri u 21:00 (pozicija kanala 031)

Sam je uspješan i mlad pisac koji nije ispunjen svojim životom. On je zaljubljen u djevojku o imenu Birdie koja radi u kafiću u koji redovno dolazi. On je mišljenja da će Birdie privuči samo ukoliko ima sve osobine „muškarca njenih snova“ te istražuje njen Facebook profil i zaključuje kako ona ima mnoštvo različitih interesovanja te on kreće na razne kurseve i radionice. Birdie se svidi njegova ličnost zbog čega on mora nastaviti sa glumom u strahu da že Birdie kada shvati da to nije on, pomisliti kako je dosadan. 

Utorak, Cinemax, Društvene životinje u 20:00 (pozicija kanala 350)

Život od glavne junakinje Zoe nije ispao onako kako je planirala, a onog trenutka kada pomisli da je sve propalo upoznaje simpatičnog kolegu po imenu Paul sa kojim se odmah poveže, ali postoji jedan problem – Paul je oženjen. Nakon ovog saznanja Zoe zajedno sa svojom prijateljicom smišlja plan kako da spasi svoj posao, ali i ljubavni život.

Srijeda, TV 1000, Opsjednuta u 20:30 (pozicija kanala 301)

Privremena zaposlenica u jednoj kancelariji stvori opasnu fiksaciju sretno oženjenim menadžerom koja će se pretvoriti u pravu životnu damu. Derek je inače veoma uspješan u svom poslu i nedavno je zaslužio veliko unapređenje, ali njegov savršeni život se počinje urušavati kada Lisa počne uhoditi svaki njegov pokret nakon čega je prinuđen da zaštiti sebe i svoju porodicu na sve moguće načine.

Petak, Pink Premium, Donnie Brasco u 20:00 (Pozicija kanala 313)

Agent FBI-a, Joe Pistone koji se predstavlja kao stručnjak za dragulje, Donnie Brasco infiltrira se u nasilnu mafijašku porodica ubice po imenu Lefty Ruggieri nakon čega se počne identifikovati sa mafijačkim životom više nego sa svojim sopstvenim.  Film je baziran na istinitim događajima.

Nedjelja, HBO, Jumanji: Dobrodošli u džunglu u 20:00 (pozicija kanala 353)

Četvoro srednjoškolaca otkrije staru video igru  za koju ranije nikad nisu čuli te bivaju uvučeni u zabavan svijet džungle i postaju avatari po sopstvenom izboru. Nakon nekog vremena zabava postaje nešto sasvim drugo jer Jumanji se ne igra već se preživljava i oni prolaze najopasniju avanturu u svojim životima.