muška posla

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 671

Vrele ljetne dane do kraja ove sedmice rashladite sjajnim filmskim, serijskim i dokumentarnim naslovima, a svi detalji vas čekaju u novom pregledu sedmičnog programa koje smo i ovog ponedjeljka pripremili za vas.

Ponedjeljak, HBO , Nevine Laži u 20.00 (pozicija kanala 350)

Na površini, u mirnom primorskom gradiću Monterej, u Kaliforniji, sve izgleda kao nekad. Majke su i dalje pretjerano brižne, muževi im pružaju podršku, djeca su još uvijek preslatka, a kuće su podjednako lijepe. Ali na veče školske humanitarne priredbe sve to se promijenilo, ostavljajući cijelu zajednicu u neznanju, dok se Madlin, Selest, Džejn, Renata i Boni – „Petorka iz Montereja“, zbližavaju u pokušaju da ponovo izgrade svoje porušene živote.

Utorak, HBO 3, Sluškinjina priča u 19.05 (pozicija kanala 352)

Sedmičnu TV avanturu nastavite novim epizodama 3. sezone hit serije „Sluškinjina priča“ (The Handmaid‘s Tale) koja je m:tel IPTV korisnicima dostupna na kanalu HBO. Adaptacija istoimenog romana Margaret Atvud je priča o životu u distopiji Gileada, totalitarnom društvu u nekadašnjim Sjedinjenim Državama. Gileadom, suočenim sa ekološkom katastrofom i naglim smanjenjem nataliteta, vlada fundamentalizam i militarizam koji želi da „vrati tradicionalne vrijednosti“ na potpuno surov način.

Srijeda, Cinemax Posljednji portret u 09.00 (pozicija kanala 353)

Godine 1964, tokom kraćeg boravka u Parizu, američkog pisca i ljubitelja umjetnosti, Džejmsa Lorda, zamoli njegov prijatelj, svjetski poznati slikar, Alberto Đakometi, da mu pozira za portret. Đakometi uvjerava Lorda da će ovaj proces trajati svega nekoliko dana. Polaskan i zainteresovan, Lord pristane. Tako počinje ne samo priča o neobičnom prijateljstvu, već, iz Lordovog ugla, uvid u ljepotu, frustraciju, apstraktnost i, povremeno, haotičnost procesa umjetničkog stvaranja.

Petak, FOX, Muška posla u 17.10 (pozicija kanala 305)

Serija prati nedaće četvorice prijatelja koji rade zajedno u časopisu. Kada Majla ostavi djevojka, njegovi prijatelji se okupljaju oko njega kako bi se što prije oporavio. Ekipa se sastoji od osjećajnog Nila, duhovitog Tajlera i ženskaroša Gibsa. Momci mu dijele dobronamjerne savjete o druženju, izlascima i ženama. Iako nisu baš uvijek u pravu, zabava je zagarantovana.

Nedjelja, National Geographic, Izgubljeno Blago Maja u 21.55 (pozicija kanala 401)

Istraživač, Albert Lin, odlazi u džungle Gvatemale da bi otkrio kako visokotehnološka mapa blaga uspijeva da locira na desetine hiljada antičkih ruševina. Nakon toga, ogroman broj arheologa kreće u avanturu tokom koje istražuje izgubljene gradove prvi put tokom 1.500 godina. Ono što će otkriti, zauvijek će izmijeniti istoriju jedne od najmisterioznijih antičkih civilizacija – starih Maja.

Detaljnu ponudu m:tel TV kanala i IPTV paketa, kao i kompletnog programskog sadržaja na malim ekranima provjerite posjetom m:tel web stranici.