Pregledali smo sedmični program za vas

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 588

Iako smo kalendarski još u ljetu, po temperaturama to i ne bismo rekli. Kišobran i toplija odjeća potrebni su ukoliko idete vani, ali dovoljno razloga imate i za ostati u kući. Jer najbolji filmski sadržaj i ove sedmice je na m:tel IPTV-u.

Ovo su naše preporuke:

Utorak, HBO, Oblik vode u 21:55 (pozicija kanala 350)

Samo nekoliko tajnih sastanaka je bilo dovoljno da se između nijeme čistačice i neobičnog vodozemca rodi snažna veza. Za vrijeme hladnog rata i strogo čuvanih informacija, zahvaljujući pomoći prijatelja, Elisa Esposito izlazi iz zone komfora, napušta jednostavan život i pomaže novom poznaniku da pobjegne iz vojnog utvrđenja gdje se na njemu vrše laboratorijski eksperimenti.

Četvrtak, TV 02, Dostavljač u 21:00 (pozicija kanala 31)

Kako je to kada vam se život promijeni iz korijena? To nam u filmu Dostavljač otkriva David Wozniak koji je oduvijek živio vrlo jednostavno. Radio je za porodičnu firmu i razvozio meso, sa svima je bio dobar, pomalo nezreo, i bez nekog cilja. Ali, kada je saznao da je biološki otac 533 djece, a njih 142 namjerava sudskim putem saznati ko se u klinici za oplodnju skriva pod pseudonimom “Starbuck”, sve se mijenja.

Petak, CineStar Comedy, Šta žene vole u 20:30 (pozicija kanala 304)

Riječ je o romantičnoj komediji iz 2000. godine u kojoj pratimo život i rad Nicka Marshalla, reklamnog stručnjaka iz Chicaga. Iza sebe ima propali broj, kćerku koja ne želi da ga vidi, a ni na poslovnom planu na ide baš najbolje. Iako veoma samouvjeren, na poziciju kreativnog direktora u njegovoj marketinškoj kompaniji dolazi Darcy Maguire. Nick tada pokušava doći do odgovora iz naslova filma – šta žene žele?

Subota, TV 1000, Slučajni predsjednik u 16:10 (pozicija kanala 300)

Pravi film za subotnje popodne. Tom Dobs je popularni komičar kojem je politika nepresušni izvor materijala. Međutim, poslije internet peticije da postane predsjednik, on se zaista kandiduje, premda nema iluzija da bi kao nezavisni kandidat mogao da pobijedi republikance ili demokrate sa njihovim skupim kampanjama. Da li je Dobs ipak pobijedio ili ne – otkrijte u subotu!

Nedjelja, HBO 2, Deadpool 2 u 20:45 (pozicija kanala 351)

Film je građen na priči o najneobičnijem antijunaku Marvel Comicsa. „Deadpool 2“ je priča o životu bivšeg operativca i specijalca Wade-a Wilson-a, koji je postao plaćenik, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja, postaje poznat kao Deadpool. Glavnu ulogu u filmu ima Ryan Reynolds, koji je i producent, a uz njega je i legendarni Josh Brolin. Brolin glumi jednog od najiščekivanijih filmskih likova u posljednje vrijeme: Cablea, ratnika koji putuje kroz vrijeme i koji je inficiran virusom koji pretvara dijelove njegovog tijela u kibernetičke.