Pregledali smo sedmični program za vas (2)

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 441

Jesen nam se vraća u punom svjetlu. I ne, nije to označilo samo subotnje pomjeranje sata nego dosta niže temperature koje nas očekuju narednih dana. Ako se pitate koji je “lijek” za tmurno vrijeme, onda ćemo vam reći da su to najkvalitetniji sadržaji na m:tel IPTV-u. Zato smo i ove sedmice pregledali sedmični program za vas.

Utorak, FOX Life, Odvažne u 22.00 (pozicija kanala 306)

Treća sezona serijala “Odvažne” nastavlja se na značajno finale prošle sezone koje se odigralo u Parizu. Džejn (Kejti Stivens) je morala da donese tešku odluku i odabere između Pinstrajpa i Bena. Ket (Ajša Di) je došla do raskršća u svojoj vezi sa Adenom (Nikol Boušeri), a Saton (Megan Fahi) se ponovo sastala sa Ričardom (Sem Pejdž). Sada su se vratile u Njujork i djevojke moraju da se nose sa posljedicama životnih putanja koje su odabrale, dok novi zaposleni mijenjaju poslovnu klimu u Skarletu. U ovoj sezoni nastavlja se rasprava o ženskim problemima, od prava na potomstvo, do maltretiranja na poslu i rasnog profilisanja.

Četvrtak, FOX Crime, Ubistva su moj život u 22.00 (pozicija kanala 307)

“Ubistva su moj život” prati kompleksnu i kontradiktornu detektivku Aleks Krou, koja mora da bude pozitivan lik, bez obzira na to da li rješava ubistva ili se bori protiv malih svakodnevnih frustracija. Neustrašivoj Aleksin, jedinstvene vještine i poznavanje mračnih strana ljudske prirode omogućavaju da provocira i nagovara ljude dok pronalazi istinu čak i kod potpuno zbunjujućih zločina. Dok Aleks otkriva skrivene strasti i opasne tajne koje vrebaju u Melburnu, u pomoć joj priskače ambiciozna dvadesetogodišnjakinja Medison Felicijano. Oboma pomaže Aleksin bivši šef, detektiv Kiran Hasi, koji angažuje Aleksu na svojim najtežim slučajevima, što mu omogućuje i da je nadgleda. I na kraju, tu je i Aleksina tvrdoglava mačka, Kapetan munja, Medisonin neprijatelj i Kiranov najveći obožavalac, i jedina ličnost koju Aleks nikada neće razumjeti.

Petak, HBO 2, Hunter Killer u 20.30 (pozicija kanala 351)

Neiskusni kapetan američke podmornice (Gerard Butler) udružuje se s elitnom grupom marinaca kako bi spasio ruskog predsjednika (Garyja Oldmana) kojeg je usred vojnog udara oteo odmetnuti general. Duboko pod Arktičkim okeanom kapetan američke podmornice Joe Glass (Gerard Butler) traga za američkom podmornicom u nevolji kada otkrije da je u toku tajni ruski državni udar koji prijeti srušiti svjetski poredak. S posadom i državom na kocki, kapetan Glass sada mora okupiti elitnu jedinicu marinaca kako bi spasio otetog ruskog predsjednika te se ušuljao kroz neprijateljske vode da zaustavi Treći svjetski rat.

Subota, RTL, Snježna kraljica 2 u 20.00 (pozicija kanala 043)

Subota je dan za djecu i animirana ostvarenja. Nakon što je pomogao Gerdi i Kaiju, simpatični trol Orm vratio se u svoju zemlju u kojoj se ne može pomiriti sa životom rudara na koji je osuđen. Orm izlaz vidi u vjenčanju s princezom pa počinje svima lagati kako bi do nje došao. Ali sa svakom laži koju izgovara, njegov zli dvojnik, Snježni kralj, postaje sve veći i jači.

Nedjelja, HBO, Traži se stari u 18.05 (pozicija kanala 350)

Pravo je vrijeme za porodičnu komediju, a jednu takvu donosi HBO. Dvojajčani blizanci Kyle i Peter saznaju da im majka godinama laže o njihovom navodno preminulom ocu, te odlučuju pronaći tajanstvenog čovjeka što kao rezultat daje putovanje puno otkrića i iznenađenja. Kako se završila ova avanturistička saga, saznajte u nedjelju.