Pregledali smo sedmični program za vas_blog_mtel

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 519

Ukoliko ste i vi među onima koji večeri provode u svom domu, onda nema razloga da to vrijeme ne iskoristite za gledanje kvalitetnog filmskog i serijskog programa.

Mnoge serije i filmovi će doživjeti svoju premijeru ove sedmice, a mi smo kao i svakog ponedjeljka pregledali sedmični program za vas.

Utorak, FOX Life, Dobra nevolja u 21.00 (pozicija kanala 306)

„Dobra nevolja“ je kritički nagrađivani nastavak serijala „Fosterovi“. U drugoj sezoni, serijal nastavlja da istražuje nevolje i iskušenja stanara Koterija, najpoželjnije zgrade u centru Los Anđelesa. Ove sezone Marijana (Sijera Ramirez), Keli (Maja Mičel) i ostatak ekipe pokušavaju da se nose sa svojim ranim dvadesetim godinama, suočavajući se sa raskidima, zahtijevajući jednakost, pronalazeći sreću i otkrivajući šta znači boriti se za svoja ubjeđenja. 

Serija će se emitovati od ponedjeljka do petka u 21.00.

Utorak, FOX Crime, Baltazar u 22.00 (pozicija kanala 307)

Suočavajući se sa nekoliko složenih slučajeva ubistva, novi komandant policije Helena Bah mora da sarađuje sa genijalnim, ali uznemirujućim Rafaelom Baltazarom, koji može da otkrije tajne mrtvaca kao niko drugi. Kao najtalentovaniji forenzički patolog svoje generacije, Rafael ima sve – šarmantan je, zgodan i obrazovan, što je fascinantno i uznemirujuće u isto vrijeme. Lagodan i nestašan, on živi život punim plućima, često kršeći pravila i norme. Ovo stvara veliki izazov za Helenu, zauzetu majku i najnovijeg člana Kriminalne brigade. Helena će morati da sarađuje sa ovim nevjerovatnim patologom, kako bi riješili slučajeve ubistva.

Serija se emituje svakog utorka u 22.00.

Srijeda, National Geographic, Svjedok katastrofe u 23.00 (pozicija kanala 401)

U ovom serijalu gledaćete nevjerovatne priče katastrofe, ispričane kroz svjedočenja onih koji su im prisustvovali. Rudnik u Čileu se urušava, požari bjesne Portugalom, klizišta uništavaju grad u Kaliforniji, tornada divljaju širom Amerike, brod tone tokom uragana, zemljotres uništava sve pred sobom u Nepalu. Pomoću forenzičkih analiza, otkrivamo kako je došlo do ovih tragedija, i kako odluke, donesene u djeliću sekunde, mogu da naprave razliku između života i smrti.

Ovu dokumentarnu seriju možete pratiti svakog četvrtka od 23.00.

Subota, Cinemax, Uhvati Šortija u 20.00 (pozicija kanala 353)

Mračna komedija djelimično zasnovana na istoimenom romanu, a potom i filmu iz devedesetih, priča je o Majlsu Dejliju, plaćenom ubici iz Nevade koji pokušava da postane filmski producent u Holivudu da bi ostavio svoju kriminalnu prošlost iza sebe i ponovo se zbližio sa svojom porodicom. Upozna Rika Morvedera, propalog producenta niskobudžetnih filmova, koji nevoljno postane Majlsov partner. Majls želi da izbjegne da se njegova dva života sudare dok balansira između zahtjeva svijeta filma i nepovjerenja šefice kriminalke i njenog opasnog brata.

Druga sezona serije emituje se od subote na Cinemax kanalu, dok je treća već dostupna na Pickbox videoteci u okviru m:tel IPTV-ja.

Nedjelja, HBO, Escape Room u 20.00 (pozicija kanala 350)

Priča govori i Zoji, stidljivoj učenici fizike, buntovniku Benu, mladom trgovcu Džejsonu, ratnoj veteranki Amandi, bivšem rudaru Majku i zaljubljeniku u koncept „Escape Room“-a Deniju koji istovremeno dobijaju na poklon posebnu kutiju-slagalicu. Kada riješe zagonetku, trag ih vodi u „Escape Room“ i otvara priliku za osvajanje 10.000 dolara. Šta to povezuje sve likove, otkrijte u ovom filmu, u nedjelju na HBO.