Birajte m:tel IPTV, biće vam toplije!

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 480

Prvi snijeg ove zime je pao. I dok ga bezbrižno gledate kroz prozor, nema razloga da vrijeme ne upotpunite i dobrim televizijskim sadržajem. Zato smo i ovog ponedjeljka pregledali sedmični program za vas.

Utorak, FOX, Fleš u 22.55 (pozicija kanala 305)

Donedavno, Beri Alen (zvijezda serijala Grant Gastin) je vodio normalan život istražitelja mjesta zločina u policiji Central City-ja. Nakon eksplozije akceleratora čestica u laboratoriji STAR, Berijev život mijenja se iz korjena. On dobija superbrzinu i postaje najbrži čovjek na svijetu. Prošle sezone, Beri se borio protiv sile brzine i spasila ga je ekipa iz laboratorije STAR, koju čine Kejtlin Snou (zvijezda serijala Danijela Panabejker), Cisko Ramon (zvijezda serijala Karlos Valdez) i Harison Vels (zvijezda serijala Tom Kavana). Beri se napokon oženio svojom najboljom prijateljicom, Ajris Vest (zvijezda serijala Kendis Paton). Međutim, njegov povratak dio je opakog plana, kojim rukovodi intelektualno unapređeni meta-čovek, Mislilac, koji stvara nove meta-ljude, uključujući i Ralfa Dibnija (zvijezda serijala Hartli Sojer), kako bi iskoristio njihove moći.

Četvrtak, 24 Kitchen, Braća Herbert: Majstori kuhinje u 13.00 (pozicija kanala 505)

U drugoj sezoni ovog zanimljivog serijala, dva brata odlaze na omiljene destinacije širom Britanije, kako bi pomogli lokalnim restoranima da se istaknu. Božićni specijal prati braću dok oblače svoje božićne džempere i ponovo potpaljuju peć na drva u specijalnoj božićnoj epizodi. Tom i Henri pokazaće vam kako da pripremite nezaboravne jestive poklone, kao i kako da servirate klasične koktele na novi način.

Petak, Cinemax, Stanje braka u 23.05 (pozicija kanala 353)

Ovaj film prati priče Louise i Toma (Rosamund Pike i Chris O'Dowd) koji se sastaju u pivnici neposredno prije sedmične sesije bračne terapije. Film prikazuje kakvi su bili njihovi životi, šta ih je povezalo i šta ih je počelo razdvajati.

Subota, HBO3, Nasljednici u 20.00 (pozicija kanala 352)

Ukoliko niste pogledali drugu sezonu ove serije i prosto je želite izbindžovati, subota je vaš dan. Ako ste ljubitelj priča o moći, politici, novcu, ambicijama, porodičnim intrigama, svađama i pomirenjima – HBO vam nudi pravu poslasticu u vidu serije „Nasljednici“. Smještena u Njujork, priča serije „Nasljednici“ prati odnose u porodici Roj koja upravlja jednim od najvećih konglomerata iz oblasti medija i zabave u SAD-u i svijetu.

Nedjelja, HBO, Posljedice u 20.00 (pozicija kanala 350)

Radnja filma smještena je u poslijeratnu Njemačku 1946. kada Rachael Morgan (Keira Knightley) stiže u ruševine Hamburga kako bi se ponovno našla sa svojim suprugom Lewisom (Jason Clarke), britanskim pukovnikom zaduženim za obnovu razorenoga grada. Ali, kad krenu u njihov novi dom, Rachael iznenadi jedno saznanje.