Pregledali smo sedmični program za vas

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 412

Pred nama je nova sedmica, a kao i svakog prethodnog ponedjeljka i danas smo za vas pregledali televizijski program i donosimo preporuke najboljih serijskih i filmskih ostvarenja.

Ponedjeljak, National Geographic, Aerodromsko obezbjeđenje: Brazil u 23.00 (pozicija kanala 401)

Pregledali smo sedmični program za vas

Međunarodni aerodrom u Sao Paolu, Guaraluhos u Brazilu, najprometniji je u Južnoj Americi. Ovdje savezna policija radi bez prestanka, kako bi spriječila ilegalne aktivnosti. Njihovi najveći problemi su falsifikovana dokumenta i trgovina drogom. U ovoj petoj sezoni, agenti hapse putnike koji krijumčare kokain na ili u tijelu, kao i zabranjene supstance na zanimljivim mjestima i sprečavaju ilegalne prelaske granice. Ponedjeljkom od 23 časa pratite sva dešavanja iz prostorija sa ograničenim pristupom.

Srijeda, HBO, Posljedice u 20.00 (pozicija kanala 350)

Radnja ovog filma je smještena u Njemačku nakon Drugog svjetskog rata, kada se Rejčel Morgan (Kira Najtli) na ruševinama Hamburga ponovo sreće sa svojim suprugom Lusiom (Džejson Klark), britanskim pukovnikom zaduženim za obnovu razorenoga grada. Po dolasku u  svoj novi dom, Rejčel spoznaje da je njen suprug odlučio da oni dijele kuću s prethodnim vlasnicima – njemačkim udovcem i njegovom kćerkom, koja je sklona problematičnom ponašanju. Atmosfera postaje nabijena, a neprijateljstvo i tuga ustupaju mjesto strasti i izdaji.

Petak, FOX, Kriminal u Barseloni u 22.00 (pozicija kanala 305)

Pregledali smo sedmični program za vas

Uz stručnu ekipu u odredu za zločine koju vodе Ćavi Bone i njegova šarmantna partnerka Fina Valent, Barselona može da se ponosi svojim timom za rješavanje ubistava. Ćavi je nezavisan, impulsivan, zagonetan, sa uigranom ekipom kontakata iz podzemlja. Fina je samohrana majka i samouvjerena lepotica. Nikada nisu daleko iza spletkaroša koji spremaju svoja zlodjela nakon zalaska sunca. Njihovi slučajevi vode ih uzduž i poprijeko u katalonskoj metropoli – od predgrađa do samog srca ovog srednjovjekovnog grada. Sa nevjerovatnim misterijama koje čekaju da budu riješene, poput slučaja učenika koji je umro od trovanja u kojem nema nikakvih dokaza, Ćavi i Fina imaju pune ruke posla.

Subota, CineStar TV, Bokser u 20.35 (pozicija kanala 301)

Dirljiva i snažna drama o atipičnom bokserskom heroju Mikiju Vordu, poznatom kao Irac, i njegovom polubratu Dikiju Eklundu. Inspirisan istinitim događajem, ovaj film donosi priču o tome kako su njih dvojica morali da se sukobe kao suparnici, da bi se ponovno, u borbi za šampionsku titulu, spojili kao braća te ujedno osnažili porodične veze. Iako godinama pripreman, film je snimljen za svega 33 dana na ulicama radničkog gradića Lovel, u Masačusetsu. Prikazuje život glavnih junaka i njihovu porodicu kroz komične, nježne i trijumfalne trenutke, kako u dnevnoj sobi, tako u bokserskom ringu.

Nedjelja, 24 Kitchen, Džejmijev slasni Božić u 21.00 (pozicija kanala 505)

Džejmi Oliver sigurno ima mnogo toga korsnog i zanimljivog da vam preporuči kada je kuhanje u pitanju. U ovoj specijalnoj emisiji posvećenoj Božiću, koja je snimljena u njegovom domu u Eseksu, možete uživati uz prikaz mnogih slasnih jela koja priprema za svoju porodicu i prijatelje. Uostalom, možda će vam neka ideja pomoći da osmislite što ljepšu trpezu za nadolazeće praznike.