Pregledali smo sedmični program za vas

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 68

Uživajte u sadržajima koje smo izdvojili za vas iz bogate m:tel IPTV ponude.

 Ponedjeljak, DOX TV, Bad Hombres u 21.54 (pozicija kanala 405)

Bad hombres je dokumentarac o najprometnijoj migrantskoj ruti na planeti. Holandski novinar putuje između Gvatemale i SAD tokom prvih mjeseci mandata tadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, kako bi vidio takozvane “loše hombrese” koji se nadaju da će stići u SAD. Ko su ljudi koje je Trump želio da zadrži što dalje od Amerike gradeći zid?

Utorak, HBO, Superman i Lois u 19.15 (pozicija kanala 350)

Tyler Hoechlin i Elizabeth Tulloch glume najpoznatijeg superjunaka i najpoznatiju novinarku iz stripa dok se nose sa stresom, pritiscima i komplikacijama sa kojima se suočavaju zaposleni roditelji u današnjem društvu. Kao da zastrašujući posao podizanja dvojice sinova već nije dovoljno komplikovan, Clark i Lois moraju se brinuti i hoće li njihovi sinovi, Jonathan (Jordan Elsass) i Jordan (Alexander Garfin), imati očeve kriptonske supermoći kad odrastu.

Srijeda, 24Kitchen, Umjetnost okusa u 12.25 (pozicija kanala 505)

Maksut pripremu hrane smatra umjetnošću, a osobu koja je priprema umjetnikom u potrazi za idealom okusa. On tradicionalne recepte i metode pripreme hrane koje smo naučili od naših majki i baka modernizuje u skladu sa savremenom kulturom jela.

Četvrtak, Minimax, Američka priča 4: Manhattansko čudovište u 13.05 (pozicija kanala 204)

Trinaest godina nakon prvog filma o porodici Mousekewitz i mišiću Fievelu (Miško) snimljen je četvrti nastavak. U ovoj priči mali Miško ima noćne more jer svi pričaju o tajanstvenom i opasnom čudovištu koje kruži Njujorkom i otima miševe. Miško je već iscrpljen od straha jer noću ne spava zbog straha od noćnih mora, a danju je previše preplašen. Da bi ga uvjerili da su priče o čudovištu izmišljotina, tata i mama ga pošalju sa sestrom Tanjom u redakciju Dnevnih novina, u kojoj se ona zaposlila kao pripravnica, da upozna Opasnu Neru, slavnu novinarku koja istražuje i najopasnije priče i uvijek otkrije istinu. Za razliku od skeptične Nere glavni urednik želi što bolje prodati novine senzacionalističkim naslovima, a kad mu se Nera suprotstavi, prisili je da sa sobom na zadatak povede Miška. Tako će se Miško naći u središtu priče o čudovištu i, iako u strahu, pomoći da se sve dobro završi…

Petak, FOX Life, Bez obaveza u 21.00 (pozicija kanala 306)

U ovoj komediji Emma (Natalie Portman) i Adam (Ashton Kutcher) su stari prijatelji koji će jednog jutra seksom umalo sve upropastiti. Kako bi zaštitili svoje prijateljstvo, sklapaju pakt kojim će njihov odnos biti isključivo vezan za seks bez ljubavi. To znači da nema ljubomore, očekivanja, svađa, cvijeća, tepanja… Smiju raditi šta god žele, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme, ali ne smiju se zaljubiti. Pitanje je može li dvoje prijatelja spavati zajedno, a da im se ne desi ljubav i može li njihovo prijateljstvo preživjeti?