Pregledali smo sedmični program

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 67

Izdvojili smo zanimljive sadržaje iz veoma bogate ovosedmične m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Superstar TV, Pobješnjeli Maks: Divlja cesta u 23.30 (pozicija kanala 006)

Dok ga progoni burna prošlost, Mad Max vjeruje da će najbolje preživjeti lutajući sam. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom bjegunki iz Citadele, grada čije stanovnike terorizuje tiranin Joe, postaće dio neizbježnog rata protiv bijesnog vojskovođe i njegovih bandi.

Utorak, HBO, Manchester by the Sea u 00.30 (pozicija kanala 350)

Domar Lee vraća se u rodni grad u Novoj Engleskoj nakon bratove smrti kako bi se brinuo za svog nećaka tinejdžera, ali njegov dolazak otkriva i njegovu mutnu prošlost. Uskoro, Lee započinje kontaktirati sa svojom otuđenom ženom…Nakon smrti starijeg brata Joea (Kyle Chandler), Lee Chandler (Casey Affleck) šokiran je saznanjem da ga je Joe proglasio jedinim starateljem svog nećaka Patricka (Lucas Hedges). Uzevši slobodne dane s posla, Lee se nevoljko vraća u Manchester-by-the-Sea kako bi se brinuo za Patricka, živahnog 16-godišnjaka. Prisiljen je suočiti se s prošlošću koja ga je odvojila od supruge Randi (Michelle Williams) i zajednice u kojoj je rođen i odrastao. Povezani čovjekom koji je držao njihovu porodicu na okupu, Lee i Patrick bore se kako bi se prilagodili svijetu bez njega.

Srijeda, 24 Kitchen, Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije: Talijanski posao u 20.00 (pozicija kanala 505)

Tri kuvara došla su u Ginovu domovinu Italiju gdje će mu najbolji prijatelj obnoviti bračne zaruke za četiri dana. Trio uskače u kombi i započinje prikupljati različite sastojke koje trebaju za 50 gostiju. U ovom serijalu Gordon, Gino i Fred, tri velika svjetska kuvara, upustili su se u kulinarsku avanturu po starom kontinentu. Tokom turneje predstaviće kuhinje, a i svoja umijeća, Italije, Francuske i Škotske. Svaka epizoda vodi nas u domovinu jednog kuhara u kojoj on mora pripremiti gozbu.

Četvrtak, DOX TV, Najveća fudalska pozornica u 23.49 (pozicija kanala 405)

Bezvremeni serijal koji proslavlja najbolje timove Svjetskog prvenstva, igrače, priče i sport koji spaja svijet, a koji se igra na najvećoj pozornici, privlači strastvenu i odanu publiku.

Petak, National Geographic, Tvornica hrane: Od tofija do kofija u 19.05 (pozicija kanala 401)

Otkrijte kako u trgovine stižu premijum toffee karamela, veganski pesto, kafa najboljeg kvaliteta i ledene raketa-lizalice. Tvornica hrane razotkriva čudesa kako se zapravo stvara hrana, od sirovina do gotovih proizvoda.