Written by

Premijera filma „Nebesa“ na HBO Max platformi

m:tel IPTV, tv filter| Views: 198

Film „Nebesa“, u režiji Srđana Dragojevića, premijerno pogledajte 13. novembra na HBO Max striming platformi od 20.00 časova.

U filmu „Nebesa“ pratimo tri priče o uticaju čuda na postkomunističko društvo u tranzicionom periodu  i sudbine likova Stojana (Goran Navojec) i  Gojka (Bojan Navojec) koji se prepliću dok se iznova pojavljuju u različitim pričama i u novim, sve bizarnijim okolnostima. Pojava čuda je odgovor kolektivne svijesti na promjene koje primoravaju cijelu zajednicu da svijet oko sebe, okrenut naopako, vidi u novom svjetlu i čudesnoj perspektivi. Radnja filma smještena je u 1993, 2001. i 2026. godinu.

U filmu pored Gorana Navojca i Bojana Navojca glume Ksenija Marinković, Miloš Samolov, Nataša Marković, Sana Kostić, Radoslav Milenković, Srđan Žika Todorović, Ana Mandić, Nela Mihailović, Nikola Pejaković, Miloš Timotijević, Anđelka Prpić i Dejan Aćimović.

Srđan Dragojević je reditelj i scenarista filma, a ujedno i producent uz Biljanu Prvanović ispred producentske kuće Delirium.

Film „Nebesa“ imao je svjetsku premijeru prošle godine u okviru glavnog takmičarskog programa 74. filmskog festivala u Lokarnu.

Film će biti dostupan na HBO Max striming platformi u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Moldaviji i Bugarskoj.

Istog dana, film će biti emitovan i na Cinemax kanalu u 20.00 časova.

Podsjećamo, svi m:tel IPTV korisnici koji imaju dodatni paket TV programa HBO, HBO Premium ili HBO Premium HD, mogu aktivirati i gledati HBO Max sadržaj bez naknade.

Serije i filmove možete gledati istovremeno na tri različita ekrana, dodati do pet personalizovanih profila za djecu i odrasle s posebno odabranim sadržajem, kojeg možete preuzimati i u pokretu.