Written by

Premijera nove serije na HBO kanalu

m:tel IPTV| Views: 633

Vašar taštine, utorkom od 20.00 časova na kanalu HBO u okviru m:tel IPTV-ja

Nova adaptacija klasika Vilijama M. Tekerija, „Vašar taštine“ (Vanity Fair), imaće premijeru na HBO kanalu, u okviru m:tel IPTV-ja,  4. septembra u 20.00 časova, a nove epizode biće emitovane svakog utorka u istom terminu.

Smještena u vrijeme Napoleonovih ratova, sedmodijelna serija prati Beki Šarp dok pokušava da se izvuče iz siromaštva i postigne uspjeh u engleskom društvu. Njena priča o „pokvarenosti, kriminalu, radosti, vođenju ljubavi, ostavljanju, smijanju, varanju, svađanju i plesanju“ vodi je čak do dvora kralja Džordža IV, preko bitke za Vaterlo, dok slama srca i ostaje kratkih rukava kuda god da krene.

Olivija Kuk predvodi jaku glumačku ekipu u ulozi Beki Šarp, a pored nje ćemo gledati muzičara i glumca Džonija Flina kao Vilijama Dobina, Martina Klunsa koji tumači ser Pita Krolija, Franses de la Tur kao Matildu Kroli, Suren Džouns kao gospođicu Pinkerton i Majkla Palina koji tumači Tekerija lično. Tu su i Tom Bejtman kao Rodon Kroli, Klaudija Džesi kao Amelija Sedli, poznati pozorišni glumac Simon Rasel Bil i Kler Skiner koji glume Bekine roditelje i Dejvid Fin kao njen brat Džos.

Poznati roman je za televiziju adaptirala Gvinet Hjuz, režiju potpisuje Džejms Strong, a Džulija Stanard je producentkinja serije.

Uzmite svoj m:tel daljinski upravljač u ruke, izaberite HBO i uživajte u najnovijim svjetskim TV naslovima.