Novosti na 24Kitchen kanalu

Written by

Premijere na 24Kitchen kanalu

m:tel IPTV, tv vodič| Views: 160

Uživajte u jeseni i jelima inspirisanim prirodom uz m:tel IPTV i 24Kitchen!

U novembru na kanalu 24Kitchen, u okviru m:tel IPTV-ja, gledajte premijere kulinarskih emisija „Adam i Po: Malezija u Australiji“, „Ejnslijeva  hrana  za  dobro  raspoloženje“, „Rudolfova prva pomoć u pekarskim nezgodama“ i „Lukin glavni sastojak“.

Vikend je idealno vrijeme za dobru kuhinju, kvalitetna jela i ukusne zalogaje oko kojih će se okupiti čitava porodica. Zato  vikendom – subotom i nedjeljom od 13.00 časova  gledajte nove majstorije u kuhinji jer jedan od najpoznatijih kuvarskih tandemskih šefova Australije -Adam Lijav i Po Ling, udružuju se  u  serijalu  „Adam i Po: Malezija u Australiji“ da bi istražili svoje malezijsko naslijeđe u avanturi bogatoj aromama i smijehom.

Novi kulinarski serijal „Ejnslijeva  hrana  za  dobro  raspoloženje” gledaćemo radnim  danima  od  14.00 časova.  Pridružite  se  jednom  od  najomiljenijih  TV  kuvara Velike  Britanije  u  serijalu  koji  je,  zapravo,  putovanje  koje  pokreće  strast  prema  lokalno uzgojenim sastojcima i hrani za dušu. Ejnsliju  Hariotu  pridružuje  se  kolega  kuvar  Džozef  Denison  i  njih  dvojica  kreću  u  potpuno suprotnim pravcima, sve zbog toga da bi pronašli ukusnu hranu, nevjerovatne priče i jedinstvene ljude  na  mjestima  gdje  rade i odmaraju  se.

Na  kanal  24Kitchen stiže emisija „Rudolfova prva pomoć u pekarskim nezgodama” koju  gledamo od 21. novembra, radnim danima u 17.00 časova. U  novom  kulinarskom  serijalu  vrhunski  kuvar  i  pekar  Rudolf  van  Ven  priskače  u  pomoć entuzijastičnim amaterskim pekarima kada se suoče s problemima. Jer kome se još nije dogodilo da se torta od šlaga uruši ili iskida, ili da dobije neobičan mus? Ne brinite, jer u svakoj epizodi Rudolf istražuje uobičajeni pekarski problem  i  dijeli  svoje  savjete.

Kuvar Luka Ćijano, prezentuje svoj prvi televizijski serijal pod nazivom „Lukin glavni sastojak” kroz sedam polučasovnih epizoda koje će se emitovati srijedom od 13.00 časova od 30. novembra. On otkriva priče iz prošlosti o nekim važnim sastojcima i služi jela koja na tanjiru odišu  pravim  italijanskim  aromama. U jednoj od epizoda, šef Luka će gledaoce upoznati sa sastojkom koji se koristi u tradicionalnoj italijanskoj  kuhinji -pršutom iz Parme. Koristeći slatko-slani ukus pršute u fritulama od  rikote, preko minijaturne fokače i  rižota od prepelice, naučiće nas i kako se to kuva s kraljem italijanskih sireva -Parmigiano-Reggiano. Sva jela pripremaće uz jedan od Lukinih glavnih i neizostavnih sastojaka u kuhinji, a to je ekstra djevičansko maslinovo ulje.