Written by

Premijerni filmski i serijski sadržaj u HBO Premium paketu – m:tel IPTV

m:vijesti| Views: 887

Ljubiteljima kvalitetnih serija i filmova omogućeno je da do kraja maja besplatno uživaju u odličnim naslovima koji se mogu pronaći u HBO Premium paketu.

Ukoliko već niste, ostalo je još nekoliko dana da se uvjerite u odličnu ponudu i da bez naknade do kraja mjeseca uživate u vrhunskim filmovima i serijama na HBO i Cinemax kanalima i u HBO videoteci.

Za vas ovog puta izdvajamo:

Nova serija Ljubavni život ima premijeru 28. maja na HBO GO-u, kada u ponudu dolaze prve tri epizode.

 

Serija govori o putovanju koje nas vodi od prve do poslednje ljubavi, istražujući kako nas ljudi koje upoznamo na tom putu učine onim što jesmo kada konačno nađemo nekog s kim želimo da budemo zauvijek.

Svaka sezona serije pratiće novog lika u potrazi za ljubavlju, dok će svaka polučasovna epizoda govoriti o jednoj od njegovih veza. Ana Kendrik je zvijezda prve sezone.

Džet

Karla Gudžino glumi prvoklasnog lopova, Dejzi “Džet” Kovalski, u kriminalističkoj dramskoj seriji “Džet”. Nakon što izađe iz zatvora, opasni kriminalci je primoravaju da se vrati onome u čemu je najbolja, a mnoštvo opasnih i ekscentričnih kriminalaca, od fatalnih žena do kompromitovanih policajaca,željeće da iskoriste njene vještine u svoju korist.

Prevaranti, premijera filma na HBO kanalu, nedjelja 31. maj u 20.00 časova

U urnebesnoj komediji “Prevaranti”, En Hatavej i Rebel Vilson glume vrhunske prevarantkinje – jednu iz niže, a drugu iz visoke klase koje se udružuju. Peni Rast je zabavna i spontana Australijanka a Džozefin Česterfild je Britanka koja je proračunata i lukava. Dok Peni uzima gomilu novca pljačkajući svoje žrtve po lokalnim kafićima, Džozefin puni svoj sef dijamantima nakon što pronađe svoj plen u otmjenim kasinima. Uprkos različitim metodama, obje su majstori zanata i varaju muškarce koji su nanijeli zlo ženama.

Prvi kralj, premijera filma na Cinemax kanalu, subota 30. maj u 21.05 časova

Romul i Rem, dvojica pastira i odane braće, kreću na put koji će jednog od njih dovesti u poziciju da postane osnivač najveće imperije u istoriji. Ubjeđen da zaslužuje više od onoga što je božja volja, Rem veruje da će postati kralj grada kojeg će pronaći on i njegov brat.

Operater, premijera filma na Cinemax2 kanalu u subotu 30. maja u 20.30 časova, repriza u nedjelju 31. maja u 09.35 časova.

Operater Eliseo donosi čaroliju filmova u male ruralne gradove Dominikanske Republike putem svog putujućeg bioskopskog karavana. Kada ne pušta filmove negdje na putu, Eliseo je omađijan starim filmovima koje nikome ne prikazuje: scenama prelijepe mlade žene koju zna samo preko tih filmskih traka. Međutim, jedne sudbonosne noći, te trake se oštete. Eliseo gubi jedinu stvar koja mu je nešto značila – projektovanu sliku žene koju toliko voli – i kreće u potragu za njenim pravim identitetom.