JOHN-WICK_mtel

Written by

Preporučujemo na Cinestar TV kanalima

m:tel IPTV, tv filter| Views: 623

U okviru m:tel IPTV-a možete pronaći i Cinestar TV kanale koji vam donose pregršt filmova i serija.

U zavisnosti od vaših afiniteta možete da odaberete Cinestar TV, Cinestar Action & Thriller, Cinestar Fantasy ili Cinestar Comedy & Family, te u svakom trenutku da pronađete neki zanimljiv TV sadržaj.

Pored uživanja u odličnom TV sadržaju, ovaj put možete da učestvujete u m:tel i Cinestar GIVEAWAY-u putem zvanične m:tel Facebook stranice i osvojite odlične nagrade za sebe i prijatelja. Giveaway traje do 11. novembra 2019. godine, stoga požurite. A preporuke filmova i serija koje slijede vam mogu pomoću u učešću.

Džon Vik (John Wick)

JOHN-WICK_mtel

Je akcijski film koji će biti prikazan 9. novembra u 21.25 na kanalu Cinestar Action & Thriller

Kad penzionisanog plaćenog ubicu brutalni ruski mafijaš natjera da se vrati u akciju on se nemilosrdno upušta u lov svojih protivnika. Njegova nepopustljivost je legendarna u svijetu podzemlja, a mi ćemo joj prisustvovati u filmu Džon Vik, priči o osveti i iskupljenju. Nakon iznenadne smrti njegove voljene žene, Džon Vik (Keanu Reeves) je dobio njen posljednji dar – štene bigla Dejzi i poruku u kojoj ga moli da ne zaboravi kako je to voljeti. Džonovo tugovanje prekinuto je kad njegov Bos Mustang iz 1969. privuče pažnju sadističkog kriminalca Josifa Tarasova (Alfie Allen). Kada Džon odbije da mu proda auto Josif i njegovi pomoćnici provale mu u kuću, ukradu auto, prebiju Džona do nesvjesti i ubiju Dejzi. Ne znaju da su upravo probudili jednog od najbrutalnijih ubica ikad viđenih u svijetu podzemlja. Džonova potraga za ukradenim autom vodi ga u dijelove Njujorka koje turisti nikad neće vidjeti, podzemni svijet kriminala kojim je Džon Vik nekad vladao. Džon uskoro sazna da traži sina okrutnog ruskog bosa Viga Tarasova (Michael Nyqvist), svog bivšeg partnera koji mu ucjenjuje glavu kako bi spasio svoje dijete. Da bi preživio, Džon opet postaje nemilosrdna ubojita mašina i upušta se u borbu s Vigom i njegovim vojnicima koju možda niko neće preživjeti.

Karlos Šakal ( Carlos ) – mini serija od tri dijela

CARLOS_1_mtel

Ovu kriminalističku dramu od tri dijela pratite 10. novembra na kanalu CineStar TV. Režiju ove serije potpisuje Olivier Assayas, a glavne uloge tumače Edgar Ramirez, Fadi Samra i Kaabour Ahmad.

Radnja se odvija u Parizu, 1970. godine kada Mohammed Boudia biva ubijen kada je bomba, za koju sumnjaju da ju je postavio Mossad, eksplodirala nakon što je ušao u svoj auto. Nakon mjesec dana, Ilich Ramirez Sanchez, venecuelanski separatist, putuje u Bejrut i susreće se s Wadijem Haddadom. Haddad razmatra Sanchezovu ponudu da vodi operacije u Londonu, pod budnim okom ‘Andrea’, agenta koji radi iz Pariza. Kad ga pitaju za njegovo kodno ime, Sanchez odgovara ‘Carlos’.

Najveći dio drugoga dijela posvećen je detaljnom opisu operacije koja će ostati zabilježena kao najspektakularnija teroristička operacija svog vremena. Na čelu grupe od 6 militanata, njemačkih ljevičara i palestinskih aktivista, Carlos preuzima kontrolu nad zgradom Organizacije zemalja izvoznica nafte u Beču u vrijeme skupa na vrhu, te kao taoce uzima ministre i delegate koji ih prate. Carlos je sada na vrhuncu svoje ozloglašenosti.

U trećem dijelu Carlosova grupa kreće u političke akcije te kao plaćenici rade za brojne klijente među kojima su Ceaucescuova Rumunija, Libija i Sirija. Napetim aktivnostima geopolitičke destabilizacije u kojima Carlos trguje oružjem, skuplja bogatstvo u gotovini i živi životom terorističkog kuma Evrope uskoro će doći kraj.

Ubica iz budućnosti (Looper)

LOOPER_mtel

Ovaj akcijski film će biti emitovan 22. novembra u 20.30 na kanalu CineStar TV.

Režiju ovog američkog akcijskog naučno-fantastičnog filma potpisuje Rian Johnson, a glavne uloge tumače  Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt i Emily Blunt.

Looper je film o putovanju kroz vrijeme, smješten u blisku budućnost u kojoj putovanje kroz vrijeme još ne postoji, ali biće izumljeno za nekoliko desetina godina i odmah nakon toga zabranjeno. Pratimo grupu ubica zvanih looperi koji rade za zločinačka udruženja iz budućnosti. Njihovi šefovi šalju im mete nazad kroz vrijeme, a looperi ih jednostavno ubijaju i rješavaju se tijela. To je vrlo čist sistem, jer meta u potpunosti nestaje iz budućnosti, a looperi uklanjaju leš koji tehnički ne postoji. Ali pojave se komplikacije.