Written by

Preporuka nedjelje: HTC U Play

preporučujemo| Views: 796

htc

Moderan dizajn, unaprijeđena vještačka inteligencija, kao i vrhunski set audio i video komponenti, glavne su karakteristike HTC-ove U serije.

HTC U Play je model sa ultratankim kućištem, predivnim konturama, simetričnim dizajnom i “tečnom” površinom, koja posebno dolazi do izražaja prilikom gledanja pod različitim uglovima. Za postizanje ovakvog izuzetnog izgleda, razvijen je potpuno nov proces spajanja boja i stakla u više slojeva koji predivno reflektuju svjetlo uz dodatni sjaj i dubinu.

HTC U Play savršeno leži u ruci, uređaj ima ekran dijagonale 5,2 inča, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije. Obje kamere imaju rezoluciju od 16 MP a prednja ima UltraPixel opciju za slikanje kvalitetnih fotografija uz prigušeno svijetlo. Tu je i optička stabilizacija slike (OIS) za dvostruko brže okidanje i oštrije fotografije. PDAF ubrzava automatsko fokusiranje kako ne biste propustili nijedan važan trenutak.

Uz ovaj HTC model dobićete i svog ličnog asistenta –  HTC Sense Companion koji je dizajniran da se razvija i uči. Tokom vremena sve bolje prepoznaje vaše navike, podsjeća vas na obaveze, informiše vas o vremenskim uslovima, prati fitness aktivnosti i daje savjete.

Za više informacija o ponudi ovog telefona posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto, pozovite 0800 50 000 ili ga direktno kupite na adresi www.mtel.ba.