Written by

Preporuka nedjelje: Huawei Mate 10 Pro

preporučujemo| Views: 1084

mate

Kompanije Huawei i m:tel su u petak 24. novembra, u Banjaluci premijerno za bh. tržište predstavile Huawei Mate 10 Pro, mobilni telefon koji najavljuje novu eru inteligentnih mašina.

Huawei Mate 10 Pro objedinjuje inovativni hardver sa dramatično boljim performansama, Kirin 970 prvi mobilni procesor sa vještačkom inteligencijom koji može mnogo brže izvršavati zadatke i EMUI 8.0 interfejs koji je zasnovan na Androidu 8.0.

Huawei Mate 10 Pro ima ekran od 6 inča sa 18:9 formatom i HDR10 tehnologijom za živopisni prikaz boja. Uređaj ima moderno 3D Glass kućište sa aluminijumskim ramom, koje je simetrično zaobljeno za bolju ergonomiju pri držanju.

Huawei Mate 10 Pro odlikuje unaprijeđena kamera sa dvostrukim sočivom, koja je plod saradnje sa prestižnom kompanijom Leica. Uređaj ima optičku stabilizaciju slike, dvostruka sočiva sa otvorom blende f/1.6 kao i Bokeh efekat i digitalno zumiranje podržano vještačkom inteligencijom. Real-Time Scene i Object recognition prepoznaju šta se nalazi ispred objektiva kamere i na osnovu toga automatski podešavaju parametre kako bi fotografija bila što kvalitetnija. Digital Zoom i Motion Detection omogućavaju stvaranje jasnih i čistih slika pri pokretu.

Program za interaktivno prevođenje Translator omogućava foto-prevod stranog teksta, dovoljno je u njega usmjeriti kameru i prevod će se pojaviti na ekranu. Uz pomoć Translatora i interaktivnog prevođenja, ljudi iz različitih govornih područja će se odlično sporazumjeti i to u realnom vremenu, pričajući svako na svom maternjem jeziku.

Telefon je otporan na vodu i prašinu, posjeduje dugotrajnu i snažnu bateriju kapaciteta 4000 mAh sa sistemom pametnog upravljanja i podržava brzo punjenje na niskoj voltaži.

Zahvaljujući superiornim karakteristikama Mate 10 Pro sa pravom nosi epitet najpametnijeg telefona na svijetu, a ovaj uređaj vrhunske izrade i fantastičnog dizajna već sada je dostupan korisnicima kompanije m:tel. U okviru Moj Mix VIP tarife, Huawei Mate 10 Pro može biti vaš već po cijeni od 1 KM.

Za više informacija o cijenama ovog telefona, uz m:tel postpaid tarife, posjetite stranicu m:tel webshop.