Written by

Preporuka nedjelje: Motorola Z2 Play + JBL zvučnici

preporučujemo| Views: 865

Ukoliko volite dobre telefone koji su drugačiji od uobičajenih, Motorola Moto Z2 Play je pravi izbor.

Moto Z2 Play je modularni telefon jer omogućuje da na poleđinu telefona dodajete nastavke kojima ćete proširiti mogućnosti ovog uređaja. Neki od modula dodaju ekstra bateriju ili omogućuju bežično punjenje a neki će pretvoriti telefon u kameru najnovije generacije ili u projektor koji projektuje sliku na zid.

U m:tel ponudi Moto Z2 Play stiže sa JBL zvučnicima, modulom sa kojim će biti zadovoljni svi ljubitelji savršenog zvuka a koji će vam omogućiti odličnu zabavu na plaži, žurci ili druženju sa prijateljima.

Moto Z2 Play dodatno karakterišu ekran od 5,5 inča u Full HD rezoluciji, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, a tu su i odlične kamere, zadnja od 12 MP i prednja od 5 MP, sasvim dovoljne za savršene fotografije.

Ono što vam je sigurno dodatno važno jeste i mogućnost kupovine ovog telefona na rate bez kamata. Ukoliko Moto Z2 Play spojite sa postpaid tarifom Pretplata L, vaša mjesečna rata iznosiće 6,82 KM.

Zato, požurite do prvog m:tel prodajnog mjesta ili posjetite www.mtel.ba i osigurajte odličnu zabavu!

Za više informacija o cijenama ovog telefona, uz m:tel postpaid tarife, posjetite stranicu m:tel webshop ili pozovite broj 0800 50 000.