Written by

Prijateljstvo kompanije Mtel i manifestacije ’’Dani Vlade S. Miloševića’’ se nastavlja

prijateljstva| Views: 343

Dani Vlade Milosevica

Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci već tradicionalno, po 16. put, organizuje kulturnu manifestaciju ’’Dani Vlade S. Miloševića’’.

U realizaciji programskih aktivnosti učestvuju studenti i profesori Univerziteta, te mnogobrojni istaknuti umjetnici iz zemlje i inostranstva.
Manifestacija je zvanično počela 10. aprila 2015. godine polaganjem vijenca na grob Vlade S. Miloševića, a brojne aktivnosti i koncerti u okviru ove manifestacije očekuju vas u periodu do 5. maja, kada će biti održan završni koncert manifestacije u izvođenju studenata Akademije umjetnosti.

Kao dugogodišnji prijatelj ove manifestacije, kompanija Mtel i ove godine podržava ‘’Dane Vlade S. Miloševića’’ potvrđujući svoje opredjeljenje da posluje društveno odgovorno.

‘’Vjerujemo da će manifestacija biti uspješna kao i prethodnih godina i drago nam je što i na ovaj način možemo uticati na očuvanje naše muzičke kulturne baštine. Mtel ulaže mnogo u promovisanje pravih vrijednosti, gradeći nova prijateljstva, a ovo je sigurno jedno od onih na koje smo posebno ponosni’’, poručila je Milica Stojaković, portparol kompanije Mtel.

Detaljan program manifestacije možete pronaći na sajtu Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, na stranici www.aubl.org.