Written by

Prilika koja se ne propušta

m:vijesti| Views: 567

Sony Xperia E

Pređite na postpaid i odaberite popust od 50 % na pretplatu šest mjeseci ili sjajni Sony Xperia E po cijeni već od 1 KM
Pređite na postpaid, odaberite tarifu od Moj Mix 25 do Moj Mix 80 , pronađite najbolju kombinaciju koja odgovara vašim potrebama i uživajte u povoljnijim cijenama razgovora, poruka i neograničenom internetu. Tarifa Moj Mix vam pruža mogućnost da spakujete svoj personalizovani tarifni paket. Sami birate količinu minuta i poruka i uz to, kao opciju, birate bonus za mobilni internet. Bonus za internet koristite po punoj brzini, a nakon toga imate neograničeni mobilni internet po nižoj brzini bez dodatnog plaćanja. Uz tarifu Moj Mix pričajte, tipkajte i surfajte, baš onako kako vama odgovara.
Ukoliko se do 15. jula odlučite za postpaid, pored fantastičnih kombinacija bonusa, poklanjamo vam i 50% popusta na odabranu pretplatu na period od 6 mjeseci.*
Ukoliko radije volite da se ponovite novim uređajem, preporučujemo vam  Sony Xperia E koji uz tarifu Moj Mix 25 košta samo 1 KM (sa PDV-om).  Atraktivnim dizajnom, kvalitetnom izradom, velikim kapacitetom baterije i odlično optimizovanim softverom Sony Xperia E je prilika koja se ne propušta.

Dočekajte spremni novu sezonu, odaberite Moj Mix.

*Popust se ostvaruje uz Moj Mix 25 ili viši tarifni paket uz odabrani bonus mobilnog interneta i ugovor od 24 mjeseca.

Za dodatne informacije pozovite korisnički servis 066 10 10 10.