huawei p7 selfie

Written by

Promocija novog Huawei Ascend P7 telefona u Banjaluci i Gradišci

m:vijesti| Views: 653

selfie mtelProteklog vikenda je na zanimljiv i originalan način, u Banjaluci i Gradišci, kompanija m:tel promovisala novi model telefona iz Huawei serije–Huawei Ascend P7. U duhu zaštitnog znaka ovog telefona, unaprijeđene selfi kamere, promocija je na interaktivan način omogućila korisnicima da se upoznaju sa novim Huawei modelom upravo putem njegovog najvećeg aduta-selfija.

Ideja promocije bila je da svako kući ode sa uspomenom na taj dan sa uramljenom fotografijom – svojim savršenim selfijem.

Portparol m:tel-a, Aida Halilović, rekla je da je ovo bilo još jedno u nizu zanimljivih druženja koja je m:tel organizovao za prijatelje. Na promociji su bili oni koje interesuje nešto više o selfiju i različitim filterima za obradu fotografija koji se nude na novom telefonu, a podjednako dobro su se zabavljali i mlađi i stariji. Novi Huawei Ascend P7 svidio se svima, a pogotovo ljubiteljima kvalitetnih fotografija budući da ovaj model posjeduje odlične kamere.

Promociju je vodilo troje instruktora savršenog selfija: Aleksandra, Ljiljana i Neven, koji su pomagali svima koji su htjeli da nauče nešto više o uređivanju fotografija na Ascend P7 telefonu.

Ljiljana misli da su se svi prvenstveno odlično zabavili, ali i da nisu krili oduševljenje činjenicom da su na poklon dobili svoju uramljenu fotografiju. Neke porodice su ovu priliku iskoristile kako bi dobile porodičnu fotografiju, a drugi kako bi svoju fotografiju poklonili nekome. Budući da živimo u vremenu kada malo ko štampa fotografije, ova vrsta pomalo zapostavljenog poklona naišla je na veoma pozitivne reakcije.

huawei p7 selfie

U promociji su posebno uživali najmlađi posjetioci koji su se zabavljali gledajući u ekran Huawei P7 telefona napravljenog od Gorilla stakla, koje je praktički neuništivo. Oni nešto stariji raspitivali su se za cijenu i uslove kupovine ovog odličnog, a povoljnog smartfona.

Danas i sutra, 18. i 19. avgusta promocija se nastavlja u Bijeljini, a 26. i 27. avgusta u Prijedoru u periodu od 19.00 do 23.00 časa.

Ukoliko posjetite neku od najbližih m:tel poslovnica, Huawei Ascend P7 može biti i vaš po cijeni od samo 1 KM uz m:tel Moj Mix 60. Oni koji požure na poklon dobijaju i specijalnu Jelen Demofest pop art konzervu u kojoj se nalazi jedno od obilježja muzičkog festivala, a riječ je o posebno dizajniranoj festivalskoj majici.