blog_veći_domet_kućnog_interneta_mtel_wifi_extender

Written by

Proširite domet kućne internet mreže uz pomoć WiFi ekstendera

m:arket, preporučujemo| Views: 2335

Zbog fizičkih prepreka ili ograničenog dometa WiFi signala, kućni bežični internet može biti nedostupan u pojedinim dijelovima. Rješenje za to postoji i to prilično jednostavno i elegantno.

Svima nam se desilo da gledajući omiljeni video kanal, igrajući online igricu ili jednostavno surfujući na mobilnom uređaju, zakoračimo u “mrtvu” WiFi zonu gdje se sve navedeno zaustavlja. Ako rješenja sa pomjeranjem kućnog rutera ne daju rezultate, WiFi ekstender obezbjeđuje kvalitet signala koji vam je potreban.

WiFi ekstender, poput Huawei WE3200 uređaja, prenosi signal sa vašeg rutera kako bi povećao prostor koji on pokriva. On preuzima WiFi signal i šalje ga u prostor u kojem je signal loš ili ne postoji.

Uređaj se direktno spaja u električnu utičnicu i jednostavno podešava a nakon toga, sve što je potrebno je da mobilne uređaje, umjesto na kućni ruter, povežete na WiFi ekstender.

Huawei WE3200 možete pronaći u m:tel ponudi i sa njim dobiti duplo veću površinu pokrivenosti WiFi signala. Ovaj uređaj je moguće kupiti u svim m:tel prodajnim mjestima po cijeni već od 49 KM bez ugovorne obaveze.

Za više informacija o ovom uređaju informišite se u najbližem m:tel prodajnom mjestu.