nek ide život

Written by

Provedite savršeno veče uz Superstar TV

m:tel IPTV, tv filter| Views: 629

Već nam je svima dobro poznato da je u kišnim jesenjim danima, dobar TV program naš najbolji prijatelj. Nakon napornog radnog dana, kada temperatura padne ispod 10 stepeni, pripremite toplu čokoladu, zauzmite svoju omiljenu poziciju ispred televizora i putem svog m:tel IPTV daljinskog upravljača odaberite kanal Superstar TV na poziciji 006. TV kanal koji na jednom mjestu okuplja vrhunske filmske, serijske i premijerne domaće igrane sadržaje će vas vrlo brzo očarati svojim TV sadržajem.

Svako veče na ovom kanalu poslije 19.00 časova očekuje vas najprije dobar film, a nakon toga slijede sjajne domaće serije.

Serija „Nek ide život“ emituje se od 21.00, odmah nakon filma, i to svakog radnog dana. To je sočna komedija strukture klasičnog sitkoma, u kojoj humor dominantno proizilazi iz zakukuljenih situacija, iznenadnih preokreta, vratolomija i kalambura u kojima će se zapetljati glavni junaci. Serija slijedi tradiciju najboljih domaćih serija koje obiluju humorom koji proističe iz naravi i karaktera protagonista.

vrata-do-vrata-1

„Vrata do vrata“ emituje se na Superstar kanalu svakog radnog dana od 21.30 časova. U zgradi koja se nalazi negdje blizu nas, žive komšije koji se razumiju, vole, podsmjehuju, šale, plaču i smiju, udvaraju i zavide jedni drugima, jednom rječju žive. U ovoj simpatičnoj seriji vidjećete koliko „običan život“ zapravo i nije baš tako običan.

drzavni-posao

Već svima dobro poznati Torbica, Čvarkov i Boškić iz kancelarije digitalnog arhivskog i žalbenog odjeljenja  očekuju vas svakog radnog dana od 22.00 časova u novim epizodama „Državnog posla“ i obećavaju desetominutni smjeh do suza.

Od 22.15 časova svako veče program se nastavlja i nekim od najboljih filmskih ostvarenja. Ovog četvrtka preporučujemo vam da vas uspava „Veliki Getsbi“. A ako i zaspete, ne brinite. Propušteni sadržaj u m:tel-u uvijek možete vratiti i pogledati ponovo i to do 72 časa unazad.

U svakom slučaju uz Superstar i m:tel IPTV, savršeno veče uz TV je zagarantovano!