Written by

Rej Donovan III – premijera na HBO

m:tel IPTV| Views: 420

Open IPTV i HBO vam predstavljaju premijeru nove sezone hit serije, nagrađene „Zlatnim globusom“ i ovogodišnjim kandidatom za „Emi“

Rej Donovan

Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža, s ponosom najavljuje novu sezonu hit-serije „Rej Donovan III“, koja će premijeru na HBO-u imati u petak, 07. avgusta, u 21.05časova.

Treća sezona ima 12 epizoda, a priča se i dalje odvija u meki za bogate i slavne, u kojoj Rej Donovan obavlja prljave poslove za poznate i moćne ličnosti Los Anđelesa. U ovoj dramskoj seriji Lijev Šrajber igra čovjeka koji može da učini da problemi slavnih ličnosti, poznatih sportista i bogatih biznismena nestanu. Ova moćna drama počinje kada njegovog oca, Mikija Donovana, neočekivano puste iz zatvora, što izazove niz događaja koji uzdrmaju porodicu Donovan u temelju. Rej ima dva saradnika – njegov Broj 1, Avi, nametljivi Izraelac, i Lena, direktna i bezosjećajna lezbejka, njegov Broj 2. Rej uglavnom obavlja poslove za moćnu advokatsku firmu koju vode njegov čovjek od povjerenja i mentor, Ezra Gudman, i njegov partner, Li Dreksler. Jedini problemi koje ne može da riješi su problemi njegove porodice. Rejovog brata Bančija je zlostavljao sveštenik i sada se gotovo ne trijezni; njegov brat Teri se bavio boksom duže nego što bi trebalo i obolio je od Parkinsonove bolesti; a duh njihove mlađe sestre – koja je izvršila samoubistvo dok je bila tinejdžerka – sve ih proganja. Pritom, njegova supruga Ebi se još prilagođava na život u predgrađu dok odgaja dvoje djece, Bridžit i Konora. Za Reja, svi njihovi problemi vode do jedne osobe: njihovog oca Mikija, gangstera irske mafije, koji nikada nije štitio svoju porodicu. Sve krene naopako kada se Miki, poslije dvadeset godina u zatvoru, uputi u Los Anđeles gladan osvete. On želi novac, novi život i svoje mjesto na čelu porodice.

Glavne uloge: Pored naslovnog lika Reja Donovana, koga tumači Lijev Šrajber, u glavnim ulogama su i Džon Vojt (Miki Donovan), Pola Malkomson (Ebi), Keris Dorsi (Bridžet), Devon Bagbi (Konor). Tu su i Edi Marsan (Teri Donovan), Daš Mihok (Banči), Stiven Bauer (Avi), Ketrin Moning (Lena) i mnogi drugi.

Gostujuće zvijezde: U trećoj sezoni serije pojavljujuu se i gostujuće zvijezde: Ian Mekšejn (Endru Fini), Deniz Krozbi (Deb), Vilijam Stenford Dejvis (Potato Pie), Kejti Holms (Pejdž) i Eliot Gold Gould (Ezra Gudman)

„Rej Donovan“ je i kod kritike i kod publike postao hit preko noći, a Livu donio svjetsku slavu. Serija je prošle godine ovjenčana “Zlatnim globusom”, a ovogodišnji je kandidat za nagrade “Emi” i “Zlatni globus”.

Budite uz Open IPTV i premijum filmski kanal HBO koji vam je dostupan u dodatnom Open IPTV HBO paketu na poziciji 701.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.