huawei-nova-5T

Written by

Revolucija korisničkog iskustva – Huawei Nova 5T

mobilni svijet, u žiži| Views: 1317

Stvoren za uživanje u trenutku – baš takav je novi pametni telefon Huawei Nova 5T. Predstavljen u avgustu 2019. godine, ovaj uređaj iz Huawei porodice već je pokupio simpatije brojnih korisnika širom svijeta. Evo zašto je poseban.

Jedinstveno dizajnersko rješenje, sjajne boje i nevjerovatna tekstura uz 3D efekat na zadnjoj strani stvaraju osjećaj neograničenog prostora. Za početak treba reći kako telefon dolazi u tri boje – Crush Blue, Midsummer Purple i klasičnoj crnoj. Spoljašnjost telefona već vas je očarala, ali će i brojne druge funkcije poput otključavanja uređaja. Senzor je sada smješten na desnoj strani, tako da se telefon otključava u trenu.

Odnos ekrana i kućišta uređaja danas je važan segment telefona, a Huawei Nova 5T, zahvaljujući integraciji kamere u 6,2-inčni ekran, pruža nevjerovatan doživljaj i stvara revolucionarno korisničko iskustvo. Kada već govorimo o kameri, Huawei mnogo pažnje posvećuje ovom dijelu. Uređaj koji danas predstavljamo ima 5 AI kamera – glavnu kameru od 48 MP, ultraširoku od 16MP, 2 MP kameru za mjerenje dubine polja i 2 MP makro kameru. Prednja kamera je kvaliteta 32MP i, takođe, koristi AI tehnologiju kako bi istakla vašu prirodnu ljepotu.

Unutrašnjost telefona čini Kirin 980 čipset, za koga u Huawei-ju kažu da je brz kao munja. Telefon radi sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije za čuvanje pjesama, filmova i aplikacija koje volite. Uz sve to dolazi i ogromna baterija kapaciteta 3.750 mAh koja posjeduje i Huawei SuperCharge sistem od 22,5 W. Zato se baterija do 50 odsto napuni za samo 30 minuta.

Huawei Nova 5T u m:tel ponudi

Želite li i vi doživjeti nevjerovatno korisničko iskustvo i posjedovati telefon iz srednje klase koji specifikacijama može parirati i mnogim vodećim modelima. Zato Huawei Nova 5T potražite u ponudi kompanije m:tel i ukombinujte sa nekom od postojećih tarifa.