Facepaint sajam

Written by

Sajam za djecu i porodicu – Mtel prijatelj porodice

m:vijesti| Views: 560

Facepaint sajam

U Banjaluci će prvi put biti održan Sajam za djecu i porodicu, i to 14. i 15. juna u SD Borik, gdje će biti promovisane porodične vrijednosti, briga o djeci, roditeljstvo, kreativnost i sportski duh, i to rame uz rame sa velikim centrima u regionu.

Kompanija Mtel kao prijatelj porodice i sajma, poziva vas na druženje, igru, ples, pjesmu, zabavu, ali i humanost. Kako je kraj školske godine, ponesite udžbenike i školski pribor koji vam ne treba i podržite akciju “Drugarima na dar” – da pomognemo učenicima iz poplavljenih područja.

Za kompaniju Mtel ovo će biti još jedna prilika za kvalitetno druženje sa najmlađima. Tako će na našem štandu biti organizovani različiti zanimljivi sadržaji. Vjerujemo da će veliku pažnju privući zid za penjanje, za uzrast 3-7 godina, gdje ćemo organizovati i mala takmičenja, sa nagradama za pobjednike. Osim toga, tu će biti i “digitalni stolić”, a sa kojeg će se dječiji pokreti virtuelno prenositi na led ekranima. Smatramo da će ovi sadržaji više privući dječake, ali će za djevojčice biti organizovan specijalno šminkanje: face painting. Takođe, organizovaćemo i video-igrice, a koje funkcionišu takođe po principu pokreta tijela.

U festivalskom dijelu, sajam će ugostiti veliki broj vrtića, škola, udruženja i klubova, a više od 300 mališana predstaviće svoje umjeće i predani rad. Osim toga, posjetioci će uživati u predstavama, koncertima, takmičenjima, edukativnim predavanjima, radionicama. Sajam na jednom mjestu okuplja 50 domaćih izlagača: od pozorišta, vrtića, proizvođača hrane za bebe i djecu, odjeće za bebe i djecu, kozmetike za djecu, telekom operatera, banaka, dječije štednje, osiguranja, izdavačkih kuća, knjižara.

Ulaz za sve posjetioce je besplatan.