Samsung Galaxy A30s

Written by

Samsung Galaxy A30s – sjajan izgled i odlična udobnost

mobilni svijet, u žiži| Views: 743

Serija A telefona iz porodice Samsung definitivno je dobitna kombinacija za ovog tehnološkog diva, ali i brojne korisnike koji su prepoznali kvalitet i mogućnosti koje ova serija nudi. Među njima je i model Samsung Galaxy A30s kojeg odlikuje sjajan izgled i odlična udobnost.

Svaki vlasnik Samsung Galaxy A30s telefona uživaće u svjetlijem i širem Infinity-V ekranu dijagonale 6,4 inča. Slika će biti ispunjena sadržajem od ivice do ivice ekrana, a cijela A serija stvorena je za prenose uživo i uživanje u omiljenom video-sadržaju.

Sam izgled Galaxy A30s modela je privlačan za mnoge ljubitelje Samsung-a. Vrlo je udoban za držanje, odlično leži u ruci i sve radnje možete obavljati prilično lako. Hologramski dizajn na zadnjoj strani telefona ističe se dinamičkom obradom u crnoj, bijeloj, ljubičastoj i zelenoj boji.

Glavni adut i ovog modela iz serija A je upravo trostruki sistem kamera. Sve najvažnije životne trenutke možete zabilježiti zahvaljujući glavnoj kameri od 25 MP, 123˚ ultraširokoj kameri od 8 MP i 5 MP kameri koja je zadužena da zamuti pozadinu. Uz sve to dolaze i brojne napredne mogućnosti poput Live Focus opcije koja vam omogućava da fokusirate stvari koje želite da istaknete. Ni prednja kamera od 16 MP vas neće razočarati i pružiće mogućnost kreiranja savršenih portreta.

Telefon dolazi sa osmojezgarnim procesorom uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koja se može nadograditi microSD karticom. Za kontinuitet u radu je zadužena baterija od 4.000 mAh koja podržava i brzo 15 W punjenje.

Slavimo 50 godina Samsung-a uz telefoni iz A i S serije

Kupovinom Samsung modela serije A i serije S u m:tel-u, iskoristite popust u iznosu od 50 KM. Pola vijeka postojanja jednog brenda koji je pomjerio granice tehnologije i učinio da nemoguće postane moguće, mora da se proslavi. Povodom 50. rođendana Samsung-a, m:tel je odlučio da svima onima koji u toku novembra 2019. godine nabave neki od telefona iz A serije (Samsung A30s, Samsung A50 ili Samsung A70), ili jedan od telefona iz serije S (Samsung S10 ili Samsung S10+), daruje popust u iznosu od 50 KM. Za više informacija pozovite 0800 50 000.