Galaxy Fold

Written by

Samsung Galaxy Fold (ne) stiže na IFA 2019?

iza ugla, mobilni svijet| Views: 482

Prije nekoliko dana poznati internet „dojavljivač“ @evleaks je najavio da bi Samsung mogao predstaviti model Galaxy Fold 27. septembra.

Tokom jula, Samsung je najavio da će njihov prvi preklopni telefon, biti zvanično predstavljen u septembru, ali tada nije preciziran datum. Samsung je ranije istakao da će nova objava Galaxy Folda uslediti početkom septembra, ali nije objavljen konkretan datum.

Prema istim glasinama, Galaxy Fold je premijeru trebao doživjeti u Južnoj Koreji, a pominjao se 18. septembar, kao datum lansiranja. Korisnici u Kini i SAD-u će imati priliku da ga kupe do kraja septembra, dok je ostupnost na drugim tržištima još nije objavljena.

Južnokorejski gigant je medijima saopštio da su na redizajnu kompanijinog fleksibilnog telefona načinjene izmjene i poboljšanja, što uključuje prerađeni mehanizam sa šarkom i produženi zaštitni sloj za displej koji štiti ekran. Iz kompanije su istakli i da je rađeno na poboljšanju korisničkog iskustva, sa optimizacijom aplikacija prilagođenih da iskoriste prednosti koje nudi velika površina ekrana.

Ipak, treba imati u vidu da uskoro počinje najveći evropski sajam potrošačke elektronike – IFA 2019, pa je moguće da Samsung kao iznenađenje na ovom sajmu lansira ovaj telefon. Kako IFA sajam počinje 6. septembra sve ćemo vjerovatno saznati za nekoliko dana.