Written by

Samsung Galaxy S5

moj android| Views: 1162

samsung s5

Samsung je trenutno jedan od vodećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Krajem februara ove godine Samsung je predstavio najnovije izdanje svog vodećeg pametnog telefona, pod nazivom Galaxy S5.Galaxy S5 predstavlja kombinaciju napredne kamere, brzog povezivanja, posebnih alatki za fitnes i funkcija za bolju zaštitu uređaja.

 

Ovjekovječite važne trenutke

Novi Galaxy S5 nudi superiorne funkcije kamere, sa 16 megapiksela, poboljšanim menijem i korisničkim interfejsom što korisnicima dopušta da bez imalo napora prave, uređuju i razmjenjuju fotografije. Galaxy S5 nudi najbrži autofokus na svijetu sa brzinom do 0.3 sekunde i napredni HDR (visoki dinamički opseg), što dopušta reprodukciju prirodnog svjetla i boje sa upečatljivim intenzitetom i to u svim okolnostima.

 

Uključite se u najbrže konekcije

Galaxy S5 nudi najnaprednije LTE iskustvo i Wi-Fi performanse koje danas postoje i pobrinuće se za munjevite brzine podataka, prikazivanja multimedijalnih sadržaja i produktivnosti. Za korisnike koji traže još brže konekcije Galaxy S5 sada ima i opciju Download Booster, inovativnu Wi-Fi tehnologiju koja povećava brzine podataka istovremenim spajanjem Wi-Fi i LTE konekcije.

 

Budite aktivniji i u boljoj formi

Sa usavršenom opcijom S Health 3.0, novi Galaxy S5 nudi više alatki koje ljudima pomažu da ostanu zdravi i u boljoj formi. Nudi sveobuhvatan personalni fitnes-monitoring koji pomaže korisnicima da nadgledaju i kontrolišu svoje ponašanje, zajedno sa dodatnim alatkama kao što su pedometar, evidenciju o dijeti i vježbanju, kao i novi ugrađeni monitor srčanog ritma. Korisnici uređaja Galaxy S5 mogu dalje da prilagode svoje iskustvo sa obogaćenim ekosistemom dodatnih aplikacija i sposobnošću da upare ovaj uređaj sa novom generacijom uređaja linije Gear za treniranje u realnom vremenu.

 

Iskažite moderan i glamurozan izgled

Galaxy S5 spaja ikonični Samsungov dizajn sa modernim trendovima kako bi se dopao različitim ukusima i interesovanjima korisnika. Galaxy S5 posjeduje perforiranu mustru na poleđini koja daje moderan i glamurozan izgled. Novi oblik sa elegantnim konturama biće dostupan u čitavoj paleti živopisnih boja, uključujući ugalj crnu, svjetlucavu bijelu, električnu plavu i bakarno zlatnu.

Osnovna zaštita uređaja

Galaxy S5 je IP67 otporan na prašinu i vodu. Korisnicima nudi i skener prsta, sa funkcijom bezbijednog biometrijskog zaključavanja ekrana, kao i besprijekorno i sigurno iskustvo mobilnog plaćanja. Način rada Ultra za uštedu energije pretvara displej u crno-bijeli i isključuje sve nepotrebne funkcije kako bi se potrošnja baterije svela na minimum.