Written by

Savršene slušalice za ovo ljeto

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 626

Za one koji su vječno u pokretu, a vole da slušaju muziku, iz kompanije Beats stižu nove bežične slušalice – Powerbeats Pro.

S obzirom da imaju kukice za uši, dizajnirane su da vam neće spasti bez obzira šta radite – vježbate, trčite, skačete – a kako je ljeto, pa su toplota i vlaga intenzivnije, ove slušalice će biti odličan izbor jer su otporne na manje količine vode i znoja.

Powerbeats Pro su opremljene Apple-ovim H1 čipom, što omogućava brže spajanje i stabilniju konekciju s uređajima u odnosu na W1 čip.

H1 čip korisnicima omogućava upotrebu virtualnih asistenata, bez dodirivanja slušalica ili bilo kakvih tipki, pa je tako za one koji koriste iOS uređaje dovoljna fraza „Hey Siri“, dok će ih korisnici Android-a pokrenuti izgovorom riječi „Hey Google“.Savršene slušalice za ovo ljeto Ove slušalice se lako i brzo povezuju, više mikrofona sa lakoćom izoluju pozadinsku buku, dolaze sa stanicom sa LED indikatorom za punjenje, dok funkcija brzog punjenja pruža sat i po slušanja muzike za samo pet minuta u stanici za punjenje.

Inače, baterija u slušalicama, bez dopunjavanja, traje do devet sati, a tu su i brojne druge specifikacije koje će oduševiti sve ljubitelje bubica.

Da imate posla sa dovoljno pametnim baterijama pokazuje i podatak da one mogu prepoznati kada ih koristite i samim tim prilagođavaju potrošnju baterije i repordukciju zvuka. Dakle, kada su vam u ušima, muzika je tu, ali ako prepoznaju da ste ih skinuli, zaustaviće reprodukciju i obratno.Savršene slušalice za ovo ljetoNa svakoj slušalici možete ponaosob da kontrolišete jačinu zvuka, što znači da ne morate da ih koristite u paru.

Takođe, jednim dodirom na Beats logo na slušalici pauzirate muziku, kada ga dva puta dodirnete preskačete numeru, a nakon tri dodira vraća vas na pjesmu. Pritiskom na isto dugme možete da se javite, odnosno odbacite poziv.

Powerbeats Pro slušalice su dostupne u četiri boje – Ivory, Moss, Navy i Black, a uz njih ćete dobiti i Lightning kabel koji na jednoj strani ima standardni USB port, dok bežično punjenje baterija ne podržavaju.