Vikinzi_Pickbox

Written by

Septembar na Pickboxu

m:tel IPTV, tv filter| Views: 883

Ljubitelji kvalitetnih serija uživaće i ovog mjeseca u odličnim svjetskim naslovima i to putem Pickbox NOW premijera dostupnih u m:tel TV Paketima.

Irska serija „Blood“ dostupna vam je od 5. septembra.

Cat Hogan vraća se u Sjeverni Meath nakon iznenadne smrti majke koja je preminula kod kuće, a smrt je proglašena nesrećnom. Radnja otktiva stare tajne, izdaje iz prošlosti, te prevare i laži među članovima porodice.

Švedska serija “Hidden: Förstfödd” na Pickbox NOW takođe je dostupna od 5. septembra.

Ništa nije onako kako se čini u „Hiddenu” gdje su mračne tajne, sumnjivi identiteti i nadmoćne sile nadvijeni nad modernim Stockholm-om.

A već 10.septembra očekuje vas premijera britanske serije “Back to Life”.

Nakon 18 godina u zatvoru, Miri se vraća u mali rodni grad i pita se hoće li joj iko dopustiti da nastavi normalan život uprkos njenoj prošlosti.

Serija norveške produkcije “Wisting” biće dostupna na Pickbox NOW od 19. septembra.

Empatičan, pedantan i nemilosrdan – jedino što izmiče detektivu Williamu Wistingu u lovu na najozloglašenijeg norveškog kriminalca je sretan porodični život. Kada dvije misteriozne smrti prekinu Wisting-ov Božić, kreće nemilosrdna potraga za serijskim ubicom. Lik detektiva temeljen je na romanima kultnog pisca Jørna Liera Horsta (Key Witness), a bivšu pripadnicu FBI-ja koja mu priskače u pomoć glumi poznata Carrie-Anne Moss (Matrix).

A na Pickboxu odmah nakon svjetske premijere, stižu i nove sezone serija “Vikings” i “Power”.

Pickbox NOW videoteku, ukoliko još uvijek nemate, aktivirajte iz udobnosti vašeg doma, putem svog m:tel daljinskog upravljača, opcijom IPTV Shop i uživajte u odličnim filmskim i serijskim sadržajima.