Written by

Simpsonizovani igrači Barse

m:tel IPTV| Views: 372

Barsa

Nova epizoda Simpsonovih na FOX televiziji, promoviše fudbal i Svjetski kup u brazilu uz pomoć animiranih fudbalskih superzvijezda.

Igrači fudbalskog kluba Barselona Nejmar, Mesi, Čavi i Inijesta imali su čast da poziraju Matu Groningu, kreatoru Simpsonovih. Katalonske zvijezde dobili su svoje “simpsonizovane” verzije na inicijativu kompanije 21st Century Fox, a u svrhu proslave 25. godišnjice nastanka serije. FOX je prethodno već objavio portret Čavija, a ostatak družine je objavljen na zvaničnom Twitter nalogu Barcelone. Ipak, ovo nije izolovan slučaj – prošlog mjeseca stanovnicima Springfilda su se pridružili i igrači Čelzija, Fernando Tores, Čeh, Lampard, Azar i Teri.

Fudbal je već dugo prisutan u ovoj seriji, a producenti i autori Simpsonovih će predstaviti krajem marta novu epizodu koja će promovisati fudbal i biti povezana sa Svjetskim kupom. Naziv episode će biti “Ne moraš voljeti sudiju” i pratiće Homera koji nevjerovatnim spletom okolnosti postaje sudija na Svjetskom prvenstvu u fudbalu. Epizoda prati popularnu animiranu porodicu na putu u Brazil, a Homer će uspjeti da se uplete u gangsterske prevare sa namještanjem utakmica.