Written by

Sjajni bonusi u m:tel Pretplata: L+ tarifi

iz ponude, m:vijesti| Views: 1063

50 GB interneta i neograničeni razgovori

 

Predstavljamo vam L+ tarifu koja je namijenjena svim onim korisnicima koji veliki dio vremena provode na internetu, ali im je jednako bitno da imaju i dovoljan broj minuta za razgovore.

Ova tarifa je namijenjena onima kojima je važno da su stalno on line na svom mobilnom telefonu jer često šalju mailove, očitavaju različite sadržaje s interneta, koriste društvene mreže, You Tube i slične platforme jer u okviru ove tarife imaju 50 GB mobilnog interneta.

L+ tarifa je takođe namijenjena onima koji imaju potrebu da vode duge razgovore. Privatne ili poslovne, noću ili danju, razgovore koji nekad traju i satima, jer im ona pruža mogućnost neograničenih razgovora prema svim mrežama u BiH.

Ova tarifa podrazumijeva i 500 minuta prema mts mobilnoj mreži, ali i odličnih 10 GB roming interneta u mrežama mts i m:tel Crna Gora.

Ako se odlučite na ovu tarifu, imate pravo popusta od 20% na 24 mjeseca, odnosno na pretplatu od 64,58 KM.

Pretplata: L+ nudi i odličan izbor telefona po subvencioniranim cijenama. Preporučujemo Huawei P30 lite i Honor 20 lite koji u okviru ove tarife iznose samo 1 KM.

Ukoliko se odlučite za telefon po subvencioniranim cijenama, iznos pretplate za L+ tarifu će iznositi 80,73 KM, a za sve ostale informacije, te za detaljnu ponudu mobilnih telefona koje možete upariti sa ovom tarifom posjetite www.mtel.ba, neko od m:tel prodajnih mjesta, ili pozovite 0 800 50 000