pickbox-now_mtel_blog

Written by

Spakujte svoj savršeni paket

iz ponude, m:vijesti| Views: 1275

Pickbox NOW videoteka bez naknade do kraja godine

 

Najpouzdaniji i najbrži optički internet u zemlji, TV sadržaji za svakog uz najmodernije TV funkcionalnosti, neograničeni razgovori i najbolji uređaji uz mogućnost kupovine na rate, samo su dio onog što dobijate uz m:tel TV Pakete.

Pored svega navedenog, svi korisnici TV Paketa, do 30. decembra 2019. godine mogu da uživaju i u bogatim filmskim i serijskim sadržajima Pickbox NOW videoteke bez naknade.

Sve što je potrebno jeste da u toku oktobra 2019, putem svog m:tel TV upravljača odaberete opciju IPTV Shop i u okviru dodatnih videoteka aktivirate Pickbox NOW promo.

U videoteci vas, između ostalog, očekaju serije: Batist, Stranci, Ulov, Crvene sjenke, Obmana, Povratak u život, Krv, Rivijera, Vikinzi, Moć, Kondor, Let heroja, te mnoge druge. Tu su i neodoljivi crtaći za najmlađe, kao i svjetski poznati filmski klasici za sve generacije i ukuse.

A za one kojima je potreban novi TV ili neki drugi dodatni uređaj poput Play Station-a sa igricom FIFA 2019 i dva džojstika, preporučujemo kupovinu uređaja na rate bez kamata.

Dodatne informacije potražite na adresi www.mtel.baili pozivom na broj telefona 0800 50 000.