Written by

Sportski sadržaji u m:tel TV paketima

m:tel IPTV| Views: 504

Goalkeeper catches the ball in the stadium during a football game

I naredne sedmice možete pogledati veliki broj interesantnih sportskih događaja posredstvom Eurosport , Sport klub i Arena sport kanala u sklopu m:tel Osnovnog TV Paketa.

Objedinite TV, internet i fiksnu telefoniju i uživajte u bogatoj ponudi TV programa, besplatnih razgovora u m:tel fiksnoj mreži i neograničenog interneta. Obogatite svoj paket i sa odličnim uređajima uz povoljne cijene. Odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte i unaprijedite funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV. Uživajte uz svoje društvene mreže i raznovrsne sportske  sadržaje.

Preporučujemo vam:

UTORAK, 27.02.2018 – 20.00, SK 1

Španska liga: Espanjol – Real Madrid, Direktno

Španska liga uvijek privlači pažnju gledalaca. Real ima samo čast da spase do kraja sezone, ali i to je za njih mnogo. Espanjol mora da se pripazi jer bi mogao da bude uvučen u borbu za opstanak.

SRIJEDA, 28.02.2018 – 21.30, SK 2

Španska liga: Atletico Madrid – Leganjes, Direktno

Samo dan poslije, fudbalska bitka na apeninima se zahuktava.Atletiko bi mogao da ugrozi Barselonu u borbi za titulu. Leganjes je skinuo skalp mnogim favoritima pa idu rasterećeni u komšiluk na Vanda Metropolitanu.

ČETVRTAK, 01.03.2018 – 20.45, SK 1

Premijer Liga: Arsenal – Mančester Siti, Direktno

Ponovo ekskluzivitet na malim ekranima. Prava fudbalska poslastica.Siti bi mogao da osudi Arsenal na još jednu sezonu bez Lige šampiona. Sigurno, poslije poraza od Vigana, moraju da krenu na pobjedu.

PETAK, 02.03.2018 – 19.00, SK 1

Evroliga: Crvena zvezda – Unikaha, Direktno

Crvena Zvezda je dobila košarkaški “šamar” od Partizana i jasan znak da ne smije da se opušta do kraja sezone. Protiv Unikahe, navijači će imati priliku i da pozdrave jednog od svojih miljenika, Nemanju Nedovića.