Written by

Šta nam donosi Samsung Galaxy M40?

iza ugla, mobilni svijet| Views: 797

Vjerujemo da svi znate za Samsung-ovu premium liniju S, kao i onu iz srednjeg segmenta čiji modeli počinju slovom A. Ali jeste li čuli za novu M seriju telefona poznatog brenda?

Za sada, M serija telefona kompanije Samsung sadrži tri modela i to M10, M20 i M30, a sudeći po najnovijim informacija, ovoj porodici će se priključiti i M40.

Očekuje se da će novi uređaj kompanije imati Android 9 Pie softver, kao i Super AMOLED Infinity-U displej i sistem sa, najvjerovatnije, tri kamere na poleđini. Takođe, spekuliše se da bi M40 mogao da ima Wi-Fi a/c.

Što se memorije tiče, posljednja poznata informacija o ovom modelu jeste ona koja govori o kapacitetu memorije. Po svemu sudeći, planirano je da uređaj ima 6GB RAM memorije. 

Detaljnije informacije o pametnom telefonu nisu poznate, ali pretpostavlja se da će ponuditi veću dijagonalu ekrana od već poznatog M30 modela. Što znači da će dijagonala ovog telefona biti veća od 6,4 inča. 

Sve ostaje specifikacije Samsung M40 uređaja prepuštene su spekulacijama, a tačne podatke koji će demantovati ili potvrditi glasine očekujemo kroz nekoliko sedmica.

Do tada, ako ste u potrazi za novim telefonom, a Samsung je vaš izbor, pogledajte modele iz S10 serije koja je dostupna i u ponudi kompanije m:tel.