Written by

Staro za novo – posljednji krug glasanja

m:vijesti| Views: 424

Akcija kompanije m:tel „Staro za novo“ se od samog početka posebno izdvojila svojim originalnim konceptom, a nakon niza prijava ušli smo i u posljednji ciklus glasanja. Tokom juna učesnici imaju priliku da prikupe najveći broj SMS glasova i na taj način zamjene svoj stari frižider za novi uređaj marke Samsung koji se nalazi u ponudi bijele tehnike kompanije m:tel.

Tokom proteklih mjeseci učesnici su imali priliku da putem „Staro za novo“ aplikacije na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel facebook.com/mtelbih pošalju fotografije svojih starih kućanskih aparata koji odavno ne funkcionišu kako treba. Kako bi potvrdili svoje učešće u akciji, igrači su na uređaj morali postaviti papirić ili naljepnicu sa oznakom #starozanovo, a dodatni uslov za učešće bilo je i ispunjavanje polja sa komentarom.

Kako bi privukli što veći broj glasača, učesnici su imali zadatak da napišu zanimljive i zabavne anegdote o svom iskustvu sa kućanskim aparatom. Neki od učesnika su opisivali način na koji se njihov aparat pokvario, dok su se drugi odlučili da u stihovima opišu svoje razloge zašto baš oni trebaju osvojiti vrijedne uređaje.

Nakon usisivača, mikrotalasne pećnice, veš mašine i mašine za pranje suđa učesnici su tokom maja imali priliku da pošalju svoje fotografije starih frižidera koje žele zamjeniti, a tokom juna traje glasanje putem SMS poruka koje će odlučiti o dobitniku nagrade u posljednjem ciklusu akcije. Kako biste glasali za svog favorita potrebno je da pošaljete besplatnu SMS poruku na broj 0651145 koja će sadržavati jedinstveni kod fotografije za koju želite glasati. Glasanje se bazira na principu da jedan broj vrijedi jedan glas.

Trenutno se vodi uska borba za prvo mjesto između tri fotografije koje su označene sa kodovima F88, F89 i F93, a odmah nakon vodećih fotografija nalaze se i fotografije frižidera sa kodovima F87 i F90 koje bi uskoro mogle da se nađu na prva tri mjesta.

Stanje sa glasovima mijenja se svakodnevno, tako da će ishod glasanja biti neizvjestan do samoga kraja. Pobjednika ćemo proglasiti na kraju mjeseca, a još uvijek nije kasno da glasate za svog favorita!

Cijelu virtuelnu „Staro za novo“ galeriju možete pogledati na linku

http://81.93.84.110/starozanovo/

 

F3 F1 F2