xiaomi

Written by

Stiže novi flegšip Xiaomi Mi 9S

iza ugla, mobilni svijet| Views: 434

Nastojanja Xiaomi-ja da proširi svoj 5G portfolio, koji trenutno obuhvata samo model Mi Mix 3 5G, u praksi se ostvaruju kroz drugu 5G perjanicu koju su iz ove kompanije najavili, a koja bi uskoro trebalo da bude predstavljena.

Riječ je o novom flegšipu Xiaomi Mi 9S, o kojem za sada nema previše zvaničnih navoda, ali su nedavno procurili detalji koji ukazuju da će ovaj uređaj pokretati novi Qualcomm-ov Snapdragon 855+ procesor te da će imati 4,000 mAh bateriju.

Više detalja o ovom smartfonu tek treba da uslijedi, a s obzirom da je sertifikovan u kineskoj regulatornoj agenciji, vrlo brzo bi se mogao naći u prodaji, možda već u predstojećem septembru.

Od ostalih eventualnih performansi koje su do sada navođene, ističe se optička stabilizacija slike (OIS), koju standardni Mi 9 nema, a novi uređaj bi trebalo da bude i nešto deblji, s obzirom na jaču bateriju koja bi mogla da podržava još brže punjenje od 45W (u odnosu na 3300mAh, 27W modela Mi 9).

Što se tiče ekrana, on bi trebalo da bude 6,39-inčni, ali će imati QHD+ rezoluciju (1440p+).

Dok čekamo Xiaomi Mi 9S, Xiaomi telefone pronađite u m:tel web shop-u, a za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.