Written by

Sve je spremno za Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu

m:vijesti, prijateljstva| Views: 564

Tradicionalno prijateljstvo sa KKK „Vrbas m:tel“ se nastavlja

 

ICF Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama za juniore i seniore do 23 godine, “Banja Luka-Vrbas 2019” , počinje u srijedu, 24. jula. Otvaranje će biti upriličeno u 18 časova u Motelu “Ortodox”, a na startu će biti više od 18 ekipa iz cijelog svijeta među kojima su SAD, Australija, Francuska, Slovenija, Srbija, Hrvatska i mnoge druge.

Organizatori ovog takmičenja iz Kajak-kanu kluba „Vrbas m:tel“ ističu da je sve spremno za početak. Prva dva dana na rasporedu su takmičenja u disciplini sprint, a za vikend se voze trke u disciplini spust klasik.

”Postali smo svjetska kajak destinacija i cijela planeta sada zna za Banjaluku, stazu kojom raspolažemo i uslove koje imamo, tako da sama informacija da smo napravili niz od deset godina sa svim zvaničnim trkama koje mogu da se organizuju u kajaku i kanuu na divljim vodama dovoljni govori o tome koliko je Banjaluka interesantna. Mi se kao domaćini trudimo da pružimo najbolje što možemo svima koji dođu, pa će tako biti i ove godine”, rekao je predsjednik Kajak-kanu kluba “Vrbas m:tel”, Nikola Stanković.

Kompanija m:tel tradicionalno pruža podršku Kajak-kanu kluba „Vrbas m:tel“.

”Tradicionalno smo uz Kajak-kanu klub „Vrbas m:tel“ i naše ime ponosno stoji uz ime kluba. Organizacija ovakvog događaja nije mala stvar, priroda nam je podarila izuzetan kanjon i rijeku Vrbas, ali uz maksimalan angažman ljudi iz kluba, već godinama se organizuju vrhunska takmičenja. Zahvaljujući tome, Banjaluka se nalazi na mapi svjetskih dešavanja i nadam se da će tako biti i ubuduće”, rekla je portparol kompanije m:tel, Milica Kondić.