Mtel internet

Written by

Sve prednosti m:tel optičke mreže

iz ponude, m:vijesti| Views: 3236

Potrebe korisnika za brzim protokom podataka neprestano rastu, a upravo m:tel donosi najsavemenije rješenje za vrhunsko iskustvo brzog i pouzdanog interneta i digitalne televizije, koristeći najmodernije tehnologije, razvijajući i šireći optičku mrežu širom Srpske.

Šta vam to donosi optička mreža?

Pored izuzetne brzine prenosa podataka, donosi vam najbolji kvalitet usluga i najbrži kućni internet do sada, a sve to uz potpuno besplatnu ugradnju u vašem domu. Ova vrhunska tehnologija će obezbijediti dovoljno brzog interneta za sve vaše ukućane, jer velika propusna moć optičke mreže omogućava istovremeno povezivanje laptopa, telefona, tableta, konzole za igrice, smart TV uređaja, sistema za bezbjednost domaćinstva i drugih naprednih uređaja na internet.

A kako to izgleda u praksi?

Recimo, ukoliko želite da gledate film u visokoj rezoluciji, dok vaši klinci igraju onlajn igrice, optički internet je najelegantnije rješenje za mir u kući.

Dalje, uz optički internet, “skidanje” nekog video sadržaja (naravno, na legalan način) i uz odgovarajuću opremu, neće vam više zadavati glavobolje jer sa optikom brzine 100 Mbit/s  video zapis veličine 1 GB skinućete za nešto više od jedne minute, što je, složićete se, dosta brže u odnosu na nekadašnje ADSL  brzine 2 Mbit/s  s kojom bi vam za isti proces trebala 71 minuta. Slično je i s vremenom koje ćete uštedjeti kada želite učitati (upload-ovati) veće količine podataka.

Želite li gledati video sadržaje onlajn, uz optički internet bilo koji “streaming” je moguć bez iritirajućeg zastajkivanja i bez vašeg živciranja.

Koliko god se protivili današnjim igricama, priznaćemo da su mnogo naprednije i interesantnije kada se igraju “uživo” sa ljudima sa suprotnog kraja svijeta. Upravo nove internet tehnologije omogućile su razvoj ovih igrica i bez obzira koje igrice volite da igrate, optika će vam omogućiti čistu sliku punu detalja, brz odaziv servera i najbolje iskustvo igranja.

Ne zaboravimo ni video pozive. Danas se poslovni sastanci obavljaju od kuće sa partnerima koji su nastanjeni širom svijeta. Stabilna i brza internet veza omogućiće vam ravnopravno učešće u bilo kojoj video konferenciji. A uz brz i stabilan internet nema više ni „zamrzavanja“ videa rođaka iz inostranstva.

Ukoliko želimo da idemo korak dalje, a što je danas uobičajena praksa u svijetu, onda možemo reći da nam moderne tehnologije omogućuju  da sve važne podatke držimo u „cloudu“ ili oblaku. A šta to znači? To znači da prezentaciju ili bilo koji projekat koji ste započeli jutros na laptopu, možete da nastavite mobitelom pijući kafu u svom omiljenom kafiću, te podijeliti kasnije sa drugima putem kompjutera koji koristite na poslu.

I ne zaboravite, od svih trenutno dostupnih tehnologija, optika će vam priuštiti najbržu i najstabilniju internet vezu.

Isprobajte je i vi u dostupnim internet ili integrisanim paketima kompanije m:tel.