Written by

Tablet Tesla– Odličan uređaj na dohvat ruke

m:arket, preporučujemo| Views: 708

Tesla tablet 8.2 je jedan od najnovijih modela ovog proizvođača koji dolazi sa ekranom veličine 8 inča. Odlično osvjetljeni IPS ekran pruža vrlo dobar vizuelni doživljaj u svojoj cjenovnoj kategoriji u živim bojama, oštrim detaljima uz jasan i živopisan prikaz.

Iskustvo na ovom uređaja dolazi do punog izražaja u Tesla tabletu L8.2 zahvaljujući optimizovanom i štedljivom MediaTek MTK 8163 procesoru i Mali T720 grafici, kao i radnoj memoriji od 2GB. Tesla 8.2 dolazi sa 16 GB skladišnog prostora uz mogućnost proširenja memorijskom karticom do 128 GB.

Dimenzije uređaja su 208.5 x 124.5 x 9.2 mm, dok njegova masa iznosi 310 grama.

Dobra optimizacija uređaja i baterija od 4.000 mAh koju ovaj tablet posjeduje obezbjeđuju dužu autonomiju. Automatsko prebacivanje Wi-Fi veze između 2,4 i 5 GHz omogućava vam stabilan internet protok, neometanu zabavu i više akcije.

Operativni sistem je Android 8.1 Oreo koji donosi bolje performanse na pristupačnijim uređajima, što znači da će aplikacije raditi brže, a upravljanje podacima biti efikasnije, uz više interne memorije, stalnu bezbjedonosnu zaštitu i ostale pogodnosti.

Riječ je o zanimljivom i povoljnom uređaju, namjenjen korisnicima koji koriste tablet za surfanje internetom i gledanje videa, kao i neke malo zahtjevnije zadatke.  Iz kompanije Tesla iz Srbije poručuju da ovaj model „radi odlično, služi odlučno“, što će se svi koji ga budu posjedovali svakako i uvjeriti.