Tesla 6.1

Written by

Tesla 6.1 – odličan uređaj srednje kategorije

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 560

Brend Tesla poznat je po kvalitetnim telefonima i tabletima koji su svojim cijenama prihvatljivi većini populacije, a čije specifikacije pariraju velikim svjetskim brendovima.

Ako ste u potrazi za baš ovakvim uređajem, onda vam preporučujemo telefon Tesla 6.1. Ovaj model je dio srednjeg segmenta mobilnih uređaja i nasljednik uspješnog Tesla 6. U odnosu na prethodnika, znatno je unapređen, ne samo jačim performansama, već i dizajnom. Tijelo telefona je izrađeno od kombinacije aluminijuma i plastike, a zahvaljujući posebnoj OGS tehnologiji smanjenja je debljina ekrana. Zbog svojih blago zaobljenih ivica, telefon odlično leži u ruci i veoma je lak za korišćenje.

Kada je riječ o ekranu, u pitanju je 5-inčni HD IPS ekran, u HD rezoluciji od 1280 x 720 piksela, koji dolazi sa Dragontrail zaštitom i nudi izuzetno jasan prikaz uz smanjenu refleksiju. U hardverski moćniji Tesla 6.1 ugrađen je osmojezgarni 64-bitni MediaTek procesor, koji radi na 1,3 GHz. Uređaj posjeduje 2 GB radne memorije i 16 GB interne memorije, koja se može proširiti memorijskim karticama kapaciteta 32 GB za dodatno skladištenje podataka. Ova kombinacija omogućava neometan rad telefona, koji sa lakoćom pokreće sve aplikacije i lako izlazi na kraj i sa zahtjevnijim igricama.

Uređaj posjeduje dvije kamere, a glavna od 13 megapiksela opremljena je blicem, auto-fokusom i podržava HDR funkciju. Kamera pruža izvanredne mogućnosti, koje kao rezultat imaju odlične fotografije, dok ni prednja kamera od 5 megapiksela neće razočarati ljubitelje selfija. Litijumska baterija kapaciteta 2150 mAh za razliku od većine je izmjenjiva. Telefon dolazi u dvije boje, bijeloj i sivoj, a vrijedi napomenuti da uređaj omogućava istovremeni rad sa dvije SIM kartice.

Telefon Tesla 6.1 možete pronaći u ponudi kompanije m:tel i upariti ga sa nekom od Pretplata+ tarifa.