Tesla 8.2

Written by

Tesla 8.2: Moćan, a pristupačan tablet

m:arket, preporučujemo| Views: 544

Tesla 8.2 je najbolji tablet iz Tesline linije koji je istovremeno moćan, a pristupačan uređaj.

Bez obzira na veličinu ekrana od 8 inča, dimenzije uređaja su kompaktne (208.5 x 124.5 x 9.2 mm) dok težina iznosi 310 grama. IPS ekran pruža vrlo dobar vizuelni doživljaj u svojoj cjenovnoj kategoriji uz jasan i živopisan prikaz boja.

Iskustvo na ovom uređaju dolazi do punog izražaja zahvaljujući optimizovanom i štedljivom MediaTek MTK 8163 procesoru. Njegov radi prati i Mali T720 grafika, kao i radna memorija od 2GB. Tesla 8.2 dolazi sa 16 GB skladišnog prostora uz mogućnost proširenja memorijskom karticom do 128 GB. Tako će korisnici uređaja moći da skladište još više slika, video klipova, muzike i ostalog materijala.

Baterija od 4.000 mAh koju ovaj tablet posjeduje obezbjeđuju dužu autonomiju. Automatsko prebacivanje Wi-Fi veze između 2,4 i 5 GHz omogućava vam stabilan internet protok, neometanu zabavu i više akcije. Android 8.1 Oreo donosi bolje performanse na pristupačnijim uređajima, pa tako instalirane aplikacije rade brže.

Kao zaključak se nameće da se radi o kvalitetnom, a povoljnom uređaju, namjenjenom korisnicima koji koriste tablet za surfanje internetom i gledanje videa, ali i neke malo zahtjevnije zadatke.